• Načítám...
>

Střední škola gastronomie připravila další soutěž

  • 16. února 2023,
  • 16:44,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Střední škola gastronomie připravila pro své žáky další, tentokrát cukrářskou soutěž. Jak bývá zvykem, i tentokrát díla hodnotila odborná porota.

Reklama

Střední škola gastronomie připravila pro své žáky další, tentokrát cukrářskou soutěž. V té se proti sobě postavilo hned několik desítek studentů, kteří měli za úkol splnit jednoduché zadání.

"Dnes se jednalo o valentýnskou soutěž. Měli vytvořit valentýnský dezert a měli naprosto volné ruce. Takže bylo opravdu stanovené jen téma Valentýn a mohli ho ztvárnit ať už barvou - červenou, růžovou nebo tvarem srdíčka, takže cokoliv je napadlo. Soutěž byla určená pro všechny ročníky, takže jsme měli takový mix prváků, druháků i třeťáků," řekla Helena Fléglová, porotkyně.

Jak bývá zvykem, i tentokrát díla hodnotila odborná porota.

"Pro nás je nejdůležitější chuť a samozřejmě nějaká technická zdatnost daného studenta, takže jsme hodnotili nejen texturově, ale jak je celý dezert zpracován a zejména tedy, jak chutná," řekla Helena Fléglová, porotkyně.

Škola pořádá tyto soutěže pravidelně. Ať už se jedná o soutěže cukrářské či kuchařské, vždy se těší velké účasti studentů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu