• Načítám...
>

Zpěvák Milan Peroutka oslavil Kristova léta

  • 26. března 2023,
  • 19:16,
  • PRAHA,
  • Veronika Kuželková

Na pražské Občanské plovárně se konala narozeninová oslava zpěváka Milana Peroutky. Kromě narozeninového koncertu bylo pro Milana připraveno i několik zajímavých překvapení. Jedno doslova - Pohádkové!

Reklama

Zpěvák Milan Peroutka zažil hned dvojí veselí. Nejen, že oslavil svá Kristova léta, ale letos je to také 10 let, co se svou kapelou Perutě vstoupil na hudební scénu. Na svém narozeninovém koncertě představil mimo jiné písně z alba "Abrakadabra" a jako na každé správné narozeninové oslavě nebyla nouze ani o VIP gratulanty, dárky, speciální event cupcaky, limitovaný narozeninový merch, duety s hosty, hudební novinky a i další překvapení.

"Pocity? Pořád tady něco dělám, ještě jsem se ani nerozezpíval a za chvíli začínáme, ale já věřím, že si to tady všichni užijeme, je to tady nádherné, jsou tady krásní lidé, fanoušci, tak jak lépe strávit ty narozky," řekl Milan Peroutka, zpěvák.

"Náročné to bylo velmi, protože musíš vše zorganizovat a dát vše dohromady. Je to krásné a máme radost hlavně z jedné věci, že se nám podařilo něco, co se nám podařilo během hodiny, splnit Milanovi celoživotní sen, splnit mu setkání s Arabelou - Janou Nagyovou Pulm, které se uskuteční v polovině května, kdy přijede do Prahy, půjde na natáčení Show Jana Krause, půjde s ní na večeři, zblázní se, až to zjistí, teď je to pro něj ještě tajemství, ale je to jeho celoživotní sen, takže jsme na to velmi hrdí. Milanovi hlavně zdraví, hodně štěstí, hodně lásky, hodně energie a hodně tvůrčí energie, protože Milan je strašně hodný člověk a hlavně hrozně inspirativní a pracovitý, takže hlavně aby mu to vydrželo po zbytek života," řekl René Kekely, PR manažer.

"Hlavně to zdravíčko. Já už jsem ve věku, kdy si člověk přeje tyto věci. Jsem po třetí operaci kolene, tak doufám, že dnes nebudu tak skákat radostí, že si s ním zase něco neudělám. Takže toto, abychom všichni byli spokojení a šířili radost. Život je dar, tak ať si to uděláme hezké," řekl Milan Peroutka, zpěvák.

Popřát Milanovi na stage a zazpívat mu narozeninový song přišli jeho přátelé a divadelní kolegové, jako jsou například Veronika Žilková, Michaela Pecháčková, Natálie Grossová, Kateřina a Peter Pechovi i Míša Tomešová. 

Všechno nejlepší  k narozeninám Milanovi přeje celá televize Praha a s ní Veronika Kuželková.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu