• Načítám...
>

Ceny Marketér roku znají své majitele

  • 22. května 2018,
  • 17:18,
  • PRAHA,
  • Lukáš Kubát

Česká marketingová společnost vyhlásila oficiální výsledky 13. ročníku soutěže Marketér roku. Bylo uděleno několik cen zajímavým a inovativním marketingovým počinům a nechyběla ani mimořádná cena Magistrátu hlavního města Prahy.

Reklama

V divadelním sále klubu Lávka se konalo vyhlášení cen 13. ročníku soutěže Marketér roku.

"My jsme tuto soutěž vymysleli před těmi 13 lety, protože si myslíme, že marketing pořád ještě není na tom místě, jaké si zaslouží. Bohužel, někdo ho považuje téměř za sprosté slovo, protože slyšíme, že to je "marketingový tah" a tak dále. My jsme chtěli, aby si lidé uvědomili, že ti marketéři to vůbec nemají jednoduché," řekla Jitka Vysekalová, prezidentka České marketingové společnosti.

Ceny Marketér roku si dávají za cíl podporovat zajímavé, inovativní projekty a nápady, které také myslí do budoucna. Předána byla i cena hlavního města Prahy. 

"Magistrát v tomto roce přistoupil úplně poprvé k udělení této mimořádné ceny. A právě kdy jindy, než v symbolickém 13. ročníku. Měli jsme za cíl vymezit cenu v rámci hl. m. Prahy za mimořádný marketingový počin, což se myslím podařilo," řekla Jana Berková, ředitelka Odboru komunikace a marketingu Magistrátu hl. m. Prahy. 

Cenu hl. m. Prahy si odneslo divadlo Minor, které bylo slovy poroty oceněno za rozsáhlý program doprovodných aktivit, posilujících vztah k cílové skupině.

"Divadlo Minor je neustále vyprodáno. Vždy jednou za měsíc, když je zahájen prodej, tak do rána jsou všechny lístky vyprodané. Ale já bych to zase nepřeceňoval. Praha je velké město, divadlo Minor je malé. Nicméně se snažíme dělat divadlo jako podnik. To říkal můj pan učitel Ivan Vyskočil na konzervatoři, že divadlo je podnik. Tak si myslím, že to je tím, že se snažíme pořád dělat věci nově," řekl Zdeněk Pecháček, ředitel divadla Minor. 

Kromě ceny hlavního města se přidalo i více než 10 delfínů, kteří jsou symbolem soutěže. Hlavní cenu, velkého modrého delfína, si pak převzala Karolína Topolová za revitalizaci značky Mototechna.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu