• Načítám...
>

Praha 7 řeší několik stavebních projektů

Městská část Praha 7 má několik projektů, které připravilo minulé vedení a které by se měly zrealizovat. Kvůli tomu zavedla setkání s občany, aby společně vyhodnotili, který z projektů se bude realizovat jako první.

Reklama

Praha 7 představí projekt rekonstrukce ulice U Letenské vodárny. “My jsme se rozhodli všechny projekty, které byly v minulosti naplánovány, postupně představovat občanům,” řekl zástupce starosty MČ Praha 7 Ondřej Mirovský.

Tyto projekty jsou finančně náročné. Proto není možné je uskutečnit všechny. “Praha 7 má konkrétně tři projekty, které se týkají životního prostředí. Nyní budeme prezentovat projekt rekonstrukce ulice U Letenské vodárny,” uvedl Ondřej Mirovský.

Jedná se o dlouhodobě zanedbané místo, které nyní slouží spíše jako parkoviště pro vozidla. “Chceme tomu místu dát život. Aby tam například byly lavičky, na kterých by mohli občané posedět a tak dále,” řekl zástupce starosty MČ Praha 7.

Tímto projektem se chce městská část Praha 7 zabývat. Není ale jediným. “Máme připravenou prezentaci projektu vnitrobloku u vody. Je zde zeleň, se kterou se do této doby nic nedělalo,” řekl Ondřej Mirovský.

Prezentace tohoto projektu se bude konat 10. června. “Poslední projekt, který chceme prezentovat je rekonstrukce dětského hřiště Sedmikráska,” dodal Ondřej Mirovský.

Praha 7 by chtěla alespoň jeden z projektů zaplatit z prostředků městské části. Na ostatní by chtěli získat peníze z magistrátu hl. m. Prahy nebo z Evropských fondů.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu