• Načítám...
>

Nové trampolínové centrum vyrostlo v Říčanech

Nové, interaktivní trampolínové centrum Freex, bylo nedávno otevřeno ve středočeských Říčanech. Jako jediné, trampolínové centrum v Česku, nabízí možnost okamžité změny vzhledu arény či skákání za doprovodu parkourových trenérů.

Reklama

Nové, interaktivní trampolínové centrum Freex, bylo nedávno otevřeno ve středočeských Říčanech. Užít hromadu zábavy si tu mohou nejen děti, ale prakticky všechny věkové kategorie lidí.

"Naše Freexzone je určena pro děcka od jednoho roku do devadesáti devíti let. Já to hned vysvětlím. Protože když sem přijde maminka a má v kočárku děcko do jednoho roku, tak může jít do kavárny, kde si dá kafe. Máme tam brouzdaliště s kuličkami pro děcka, který si tam mohou hrát. Maminka dohlíží. Pak tam máme, hned vedle, trampolínky pro malé prcky od nějakých dvou, do čtyř let věku, kde zase mohou skákat. A navíc, když sem přivede starší děcka, tak ty vypustí do arény, a potom máme všude monitory, takže ty maminky v klidu popíjejí kafe a mohou se dívat na dětičky, které skáčou na různých atrakcích a má klid, že je má pod dohledem," popsala Radka Roedlová, marketingová ředitelka Freex.

"Děti u nás mohou zažít obrovskou zábavu škálu 9D pohybu. Máme interaktivní hry pro malinké děti i pro dospělé. Mohou skákat na vrtuli, mohou dělat závody v rámci skákání, máme olympijské trampolíny, máme ninju, můžete skákat s míčem a hodit ho do koše, máme horolezeckou stěnu. Takže ty děti si najdou u nás prostě velkou škálu her. A myslím si, že tu hodinku, dvě, tady maximálně využijí. Ba naopak myslím, že se budou vracet, že to ani nestihnou všechno," konkretizoval Pavel Chomát, provozní ředitel Freex.

Jako jediné trampolínové centrum v Česku nabízí možnost okamžité změny vzhledu arény. Ta probíhá přibližně dvakrát za hodinu.

"Můžeme ji úplně zatmavit, můžeme pustit světelné efekty, můžeme pustit přes projektory prostě show, můžeme pustit lasery v rámci kouřovodu, můžeme tu arénu automaticky hnedka zesvětlit. Takže každou půlhodinku to těm dětem měníme. Když tady jsou na hodinu, aby prostě každou chvíli zažily něco zajímavého," doplnil Pavel Chomát, provozní ředitel Freex.

Návštěvníci mohou využít také možnosti pronájmu salónku, za účelem konání oslav nebo skákání na trampolínách, za doprovodu parkourových trenérů. Pro děti i maminky zde navíc v budoucnu plánují také několik kroužků.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu