V Zahradnictví Safro je kvalita na prvním místě

  • 6. května 2017,
  • 18:42

Zahradnictví Safro je nejenom mezi pražskými milovníky zahrad stále oblíbenější. Poskytuje totiž tu nejvyšší kvalitu, mimořádně pestrý sortiment a svým zákazníkům dovede poradit. Zahradnictví Safro svým zákazníkům také nabízí rostliny, které u nás nejsou zcela běžné, ale v našich podmínkách se jim daří výborně.

Reklama

Počátky Zahradnictví Safro v pražských Stodůlkách se datují do roku 2005. Vzniklo, protože chtělo být výjimečné svou kvalitou a širokou nabídkou zatím neexistujícího sortimentu.

"Chtěl jsem si udělat malý park a najednou nešlo sehnat rostliny. Sháněl jsem přes půl roku a když jsem rostliny sehnal a vytvořil zahradu, tak jsem zjistil, že je chtějí všichni moji přátelé a známí, tak z toho za rok vyplynulo to, že udělám zahradnictví," řekl Milan Havlis, majitel Zahradnictví Safro.

Zvláštní kapitolou je prodej stále zelených listnáčů a především pak magnólií.

"Magnolie jako taková mě oslovila už kdysi, a hlavně když jsem byl v Anglii podívat se v Cambridgi na zámku, kde rostly nádherné vysoké kusy a dozvěděl jsem se, že tato krásná magnólie u nás nedokáže přežít, tak jsem udělal vše pro to, abych sehnal takovou, která je velice podobná a přežije, a povedlo se," řekl Milan Havlis.

V Zahradnictví Safro vychází zákazníkům vstříc zejména velikostmi rostlin, které jsou v zahradě na první pohled vidět. Heslo pro jejich prodej je jednoduché ale výstižné. Na velikosti záleží.

"Přesně tak, protože dost našich zákazníků je středního i pokročilého věku, jsou to zákazníci, kteří už nechtějí čekat na to, až jim rostlina vyroste. Dají přednost trošku si připlatit a koupit si rostliny už větší," řekl Milan Havlis.

Přesto Zahradnictví Safro u atraktivních druhů nabízí rostliny, které jsou velikostně menší a také cenově dostupnější.

"Nabízíme i takzvanou hobby kolekci, kde jsou rostliny levnější a každý si je může dopěstovat s chutí a láskou k rostlinám doma sám," řekl Milan Havlis.

V roce 2013 se zahradnictví Safro začalo ještě ve větší míře věnovat ekologii.

"Máme tady i bio krámek s ovocem a zeleninou, který má jak produkty od nás, které si vypěstujeme sami a v Čechách, tak i dovozové ovoce a zeleninu v té nejvyšší kvalitě. Velice zajímavý moment pro mě nastal tehdy, kdy jsem zjistil jací zákazníci k nám do bio krámku začali chodit. Byl jsem velice překvapen, když jsem zjistil, že to jsou zákazníci, kteří k tomu nemají až tak blízko, ale cítí, že je to daleko lepší" řekl Milan Havlis.

Nedílnou součástí nabídky zahradnictví Safro je také navrhování nových zahrad nebo jejich doplnění.

"Naším cílem je přivést zákazníky do krásné zahrady, kde budou rádi bydlet. Kde budou od jara do podzimu, budou tam rádi a budou si ji užívat," řekl Milan Havlis.

Svým věrným zákazníkům nabízí Zahradnictví Safro atraktivní slevový program, dále online katalog spolu s encyklopedií rostlin a aktuálními novinkami v sortimentu a také možnost zakoupení dárkových poukazů. Zahradnictví Safro v pražských Stodůlkách má otevřeno po celý rok, a to denně od 9 do 19 hodin. A pro jihočeské zákazníky je otevřena prodejna v Chlumci u Českého Krumlova, kde je ke shlédnutí i vzorková zahrada.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu