Poradna proti bolesti je v Ječné ulici 37

  • 12. června 2017,
  • 20:05

V Ječné ulici 37, v centru Prahy, hned pod náměstím I.P. Pavlova, byla otevřena nová prodejna s léčivým konopím. Toto technické konopí bez THC dokáže lidem výrazně ulevit od bolesti. Nejúčinnější je asi vaporizace - tedy vdechování konopí pomocí inhalace, úlevu ale přinášejí i konopné masti, potravinové doplňky nebo čaje. O vědecky prokázaném účinku konopí a jeho blahodárném vlivu na zdraví se mohou klienti dozvědět více v poradně proti bolesti, která je uvnitř obchodu Calma verde a nabízí skutečně komplexní pomoc lidem trpícím bolestí.

Reklama

V Ječné ulici č. 37 se nachází v prostorách obchodu Calma Verde poradna proti bolesti. Ať už jde o záda, migrénu, revmatickou artritidu, neuropatickou bolest nebo onkologické onemocnění, můžete zde kdykoliv zaklepat na dveře a dostane se vám účinné pomoci, která je vždy komplexní.

"Protože víme, že to jsou problémy, které přetrvávají léta, a jsme schopni tady nějakým způsobem hledat řešení. Snažíme se vytvořit takový plán, který není zaměřený jenom na odstranění bolesti, ale komplexně všech věcí, které s tou bolestí souvisí," řekl Saša Vidovič, odborný poradce.

V poradně pomohou lidem, kteří trpí bolestí léta, aniž by se jim dostalo správné terapie. Útočiště zde ale naleznou i ti, kteří pocítili určitý druh bolesti teprve nedávno a chtějí se poradit s odborníky. Je totiž věděcky prokázáno, že lidé trpící bolestí ji mohou pociťovat v kuse až 12 hodin denně, a to pro ně může být skutečně nesnesitelné.

"Toto jsou všechno faktory, které my tady probíráme společně s našimi klienty, a snažíme se najít takové řešení, které by pro ně bylo co nejúčinnější," řekl Saša Vidovič.

Výzkumy také prokázaly, že více než 2 roky čekají tito trpící na nastavení správné terapie, a právě takovým klientům zde v poradně a obchůdku Calma Verde chtějí pomoci.

"Ze zahraničních výzkumů víme, že může trvat až několik let, než se nastaví správná terapie," řekl Saša Vidovič.

V klidné a tiché místnosti o všech těchto problémech hovoří klient s odborníkem, který s ním probere komplexně jeho zdravotní stav, ale i další okolnosti jeho života, které jsou v důsledku trvalého prožitku bolesti zhoršené nebo negativní.

"Protože řada lidí, která trpí bolestí, má i potíže v soukromém životě, věnovat se věcem, které ho baví, nastávají potíže v zaměstnání, může se často stávat, že někam nemohou dojít nebo mají časté absence," řekl Saša Vidovič, odborný poradce.

Poradna obchůdku Calma verde je jednou z mála poraden, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet účinky vaporizace, tedy inhalace technického konopí, které bolest zmírní okamžitě, což pocítilo mnoho klientů ještě během pobytu v poradně.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu