Pivovar Ferdinand rozváží čerstvé pivo domů

  • 13. května 2019,
  • 6:00

Vychutnat si skutečné pivo v pohodlí domova nebo s přáteli kdekoliv venku v přírodě aniž byste museli podnikat cestu do restaurace či supermarketu. Pivovar Ferdinand připravil pro Pražany službu Ferda domů, díky níž budete mít dostatek zlatavého moku.

Reklama

Pražané a příznivci poctivého piva už nemusí chodit do hospody aby si vychutnali zlatavý mok. Pivovar Ferdinand totiž rozváží pivo přímo domů, do kanceláře nebo kdekoliv jej zákazník potřebuje. Je to jednoduché. Stačí si vyhledat stránky www.ferdadomu.cz. 

... je jednoduchý formulář. Jsou tam další dvě možnosti. Buď po telefonu nebo ještě skrze email. Zákazník si může objednat i různý mix těch lahví, takže ta basa je vícedruhová," řekl Ladislav Lojka, marketingový manažer Pivovaru Ferdinand.

Na své si přijdou i milovníci nefiltrovaného čerstvého piva, které se stáčí do pet lahví každou středu ráno a během dne se rozváží.

"Pivo v pet lahvi je u nás ve Ferdinandu jiné v tom, že to pivo pracuje v té lahvi, protože je živé, jsou tam ty kvasnice, které tam ještě pracují. Naopak v lahvi nebo v sudu to pivo už je upravené, už je filtrované," řekl Ladislav Lojka.

Zákazník si může vybrat hned z několika druhů nefiltrovaného čerstvého piva. Záleží na jeho chuti. V nabídce je 10°, 11° Max, 12° Premium nebo 15° d´Este. Ženy pak ocení polotmavou 13°. 

"Pivo 13° Sedm kulí, což je polotmavé pivo, ve kterém je benedikt lékařský. Je to pivo, které mají možná více rády ženy, protože je polosladké, polohořké, je to něco mezi," řekl Ladislav Lojka.

Jak hodnotí pivo a samotný rozvoz přímo domů jsme se zeptali i zákazníků.

anketa

Služba Ferda domů zahrnuje i rozvoz sudového piva, případně dárkových balení, což ocení hlavně ti, kteří plánují narozeninové oslavy nebo setkání s přáteli.

"Teď, když třeba bude grilovací sezóna, můžeme nabídnout i dárková balení, takže když někdo bude mít nějakou oslavu, může si objednat od nás i sudové pivo včetně nějakého dárku pro toho daného oslavence," řekl Ladislav Lojka.

Pivo Ferdinand se rozváží výhradně ve středu a to zcela zdarma na území celé Prahy. Proto je nutné si ho objednat nejpozději den předem do 17:00.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu