V Praze se otevřela nová outletová prodejna

  • 18. května 2019,
  • 10:10

Z desítek tisíc dámského, pánského i dětského oblečení můžete vybírat v nové outletové prodejně na Václavském náměstí. Ta je svou rozlohou největší v Praze. Mimo oblečení tu najdete také např. kosmetiku nebo hudební nosiče.

Reklama

Pokud patříte mezi milovníky módy, můžete v pasáži Koruna na Václavském náměstí navštívit novou multibrandovou outletovou prodejnu VaNa1. Najdete tu nejen pánské, dámské i dětské oblečení, ale také další zboží.

"Máme zde boty, doplňky. Máme tady sekci Home and beauty, takže kosmetika a podobně. Jsme vlastně outlet o více než 200 světových značkách, které normálně nakupujete v jakémkoliv obchodním centru, akorát u nás jsou zlevněné o 30% až 70%," řekl Michal Wronka, store manager.

Oproti ostatním outletovým prodejnám se VaNa1 odlišuje např. rozlohou prodejní plochy.

"Co se týká Prahy, rozhodně jsme největší obchod jako jeden celek. Určitě se odlišujeme nabídkou sortimentu. Můžete samozřejmě jet do různých obchodních center, kde jsou outlety, jsou ale zaměřené většinou na jednu konkrétní značku. U nás najdete téměř cokoliv, co budete hledat," řekl Michal Wronka.

Obchod se může pyšnit také svým umístěním. To je snadno dostupné jak Pražanům, tak i turistům.

"Spojili jsme to, že kromě toho, že pro Pražany, kteří se pohybují většinou v centru Prahy, tak i turisty zde najdete a je jich tu nejvíce, tedy hlavně jde o průchodnost těch lidí," řekl Michal Wronka.

Outletovou prodejnu VaNa1 najdete na Václavském náměstí 1 v Paláci Koruna a navštívit ji můžete denně mezi 10:00 a 20:00.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu