Čeští umělci se můžou prosadit ve světě

  • 26. září 2019,
  • 22:42

Reklama

Hudební agentura Nemoros může slavit. Oficiálně se totiž spojila s největším americkým hudebním vydavatelstvím Kobalt. Vydělat na tom můžou i čeští umělci. Agentura je chce spojit se světovou špičkou.

"Nastala ta správná doba, kdy je potřeba otevřít tuto možnost našim českým autorům a umělcům, podat jim pomocnou ruku a říct jim, aby se podívali, jak je to ve světě," řekl Roman Rossi, majitel agentury Nemoros.

Díky velké mezinárodní značce mohou mít čeští umělci a především skladatelé výborné zázemí.

"Je to ochrana autorského práva, je to aktivní práce s tím autorským právem, licencování po celém světě a potom spolupráce autorů. Je to velice důležitá věc, kdy ti autoři, kteří jsou špičkoví a něco umí, mohou ty naše, kteří ještě nejsou na té úrovni, naučit mnohem víc. My ty autory dáváme dohromady. Někteří létají sem za mnou do Prahy, potom létáme my za nimi do Anglie nebo do Ameriky, kde jsou přímo kempy autorů, kde oni spolupracují s těmi špičkovými, učí se od nich pracovat," řekl Roman Rossi.

Podle majitele agentury totiž stále platí co Čech, to muzikant. Jedním z těch, co můžou snít o velké kariéře, je například i hudební producent a skladatel Jiří Vidasov.

"Teď se zdá, že ta hudba bude slyšet i dál, než jen tady v rámci ČR a díky tomu, že nám dal tu možnost - mně jako producentovi a skladatelovi, můžu říci, že nás to určitě posune, vzdělá, dá nám to zkušenosti a strávíme s tím nějaký čas. Rozhodně to stojí za to," řekl Jiří Vidasov, skladatel a producent.

Podle majitele agentury Nemoros se do nových projektů můžou zapojit i začínající hudebníci. Více informací získají třeba na stránkách nemoros.cz

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu