Hotel Pod Lipkami nabízí klidné a kvalitní ubytování

  • 9. října 2019,
  • 16:38

Reklama

Služební cestu, prázdniny nebo dlouhodobější pobyt v Praze dozajista ovlivní to, jaké si člověk vybere ubytování. Pokud hledáte příjemné klidné prostředí a kvalitní služby na úrovni, pak je pro vás jasnou volbou Wellness&SPA boutique Hotel pod Lipkami. V prvorepublikové vile na Smíchově se hosté cítí jako doma a připraveni jsou tady i na rodiny s dětmi.

"Určitě doporučuji, abyste využili naše velké rodinné apartmá, protože tady máme 2 ložnice, velkou kuchyň, kde samozřejmě máte i veškeré vybavení, a také terasu, kde můžete během dne relaxovat," řekla Mgr. Alexandra Uherková, MBA, PR manažerka hotelu.

Kromě toho hotel nabízí klasické dvoulůžkové pokoje a pokoje s přistýlkou. Místnosti jsou vybaveny v různých stylech. Dopřát si můžete pokoj á la baroko nebo usínat v prostředí francouzského Provence. A také se cítit na úrovni v královském pokoji s balkonem. A co se týče služeb, má hotel Pod Lipkami rozhodně čím mile překvapit.

"Základní pobytový program obsahuje neomezený vstup do venkovního wellnessu, kde máme whirlpool a bazén. Samozřejmě také můžete navštěvovat kdykoliv zahradu a také naši solnou jeskyni. Speciální pobytový program obsahuje navíc ještě thajské masáže a vonné koupele. Úžasné jsou především naše snídaně, které dáváme ke každému pobytu, takže na ty vás určitě ráda pozvu," řekla Mgr. Alexandra Uherková, MBA. 

Díky této nabídce si tak přijdou na své hosté v každém věku. Hotel Pod Lipkami je oblíbenou zastávkou i pro mladého sportovce Václava Mikuláška - zápasníka MMA, který tady rád relaxuje a dobíjí baterky.

"Do Prahy jezdím na tiskové konference, řeším to hodně věcí, zápasím tady, trénuji tady, takže jsem tady pořád. A tím pádem je pro mě tento hotel úplně nejlepší. Jelikož kolem sebe mám pořád moc lidí, tak tady je klid, i když jsme v centru Prahy. Tady odpočívám a tím pádem je to pro mne nejlepší možnost," řekl Václav Mikulášek, zápasník MMA.

A co podle Vaška Mikuláška hosté hotelu stoprocentně ocení?

"Číslo jedna bude vířivka, potom sauna a samozřejmě i solná jeskyně. Můžete si domluvit masáž," řekl Václav Mikulášek.

Hotel Pod Lipkami stojí ve čtvrti prvorepublikových vil, kterou prý kdysi pravidelně navštěvoval první československý prezident T. G. Masaryk, který sem zajížděl na koni. Hosté dnes mají možnost využít MHD, která je v bezprostřední blízkosti hotelu. Pro hosty, kteří přijedou autem, jsou pak u hotelu připravena parkovací stání zdarma.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu