Futurento je unikátní atrakce pro týmové hráče

  • 28. ledna 2020,
  • 18:20

Futurento. To je název unikátní hry, která vás donutí zapojit všechny vaše smysly a zároveň si vyzkoušíte, jaké to je zdolávat jednotlivé disciplíny a úkoly v malém týmu. Nejenže dostanete zabrat, ale výborně se zabavíte a získáte netradiční zážitek na celý život

Reklama

Bývalé haly ČKD ve Vysočanech jsou dějištěm unikátní hry, během které se účastníky přenese do daleké budoucnosti, kdy venku zuří apokalypsa. Hráči jsou v roli přeživších ve výcvikovém zařízení a musí co nejlépe zvládnout jednotlivé sofistikované úkoly, které otestují jejich dovednosti a schopnosti.

"My máme ty úkoly kombinované tak, že to není jen na logiku. Nás si dost často lidé pletou s únikovou hrou. My se rádi profilujeme tak, že nejsme úniková hra, ale jsme něco trochu víc. Stejně tak spadáme občas do konceptu boyardu, a u toho platí to samé. My nejsme boyard, jsme něco maličko víc," řekl Daniel Martínek, spoluzakladatel společnosti.

Než začne samotná hra, každý vyplní rozřazovací test a na základě něho se určí, jakou roli bude mít podle svých předností. Před vstupem do hry dostanete mobilní telefon s aplikací, s jejíž pomocí si otevřete jednotlivé místnosti.

"Takže máme diplomata, máme přírodního, máme odvážného a máme stavitele. To jsou za nás stavební kameny té hry a od toho se potom odvíjí spousta úkolů," řekl Daniel Martínek.

Pak už jen stačí odhodlání postavit se všem atrakcím a výzvám ukrytým ve 14 místnostech, které kombinují fyzické, adrenalinové i vědomostní úkoly na ploše 2000 metrů čtverečních. Nechybí zde např. trampolíny, záludné šifry nebo opičí dráha.

"Tady jsme teď ve stoce. Tady je toxické prostřední a na soutěžících je, aby si poradili s tím, jak se dostat přes tu stoku a najít si svoje body. Je to hodně o spolupráci. Někdo musí pohybovat tím vozíkem, někdo v něm musí sedět a načítat body, další radí, kde ty body pro koho jsou," řekla Katka, instruktorka.

Za zmínku určitě stojí bazén napuštěný plastovými balónky, kam si můžete skočit šipku bez toho, aniž by vám hrozilo zranění.

"Zároveň pak v té místnosti funguje tzv. výzva, kde ti lidé ze 2 různých týmů na kladině uprostřed toho bazénu mezi sebou bojují a snaží se toho druhého porazit a nahnat na něm nějaké body," řekl William, instruktor.

Po splnění všech úkolů čeká na hráče poslední výzva ve formě skoku do neznáma. 

"Konkrétně dámy se hodně odvážou, páni jdou většinou po hlavě, ale pro dámy je to vždy taková výzva na konec," řekla Katka.

Na vyhodnocení výsledků můžete počkat u baru a zároveň využít kvalitní zázemí s občerstvením. Toto zábavní centrum najdete v ulici Na Harfě ve Vysočanech v areálu TIVO. Pokud vás tato aktivita zaujala a potřebujete více informací, stačí kliknout na webové stránky www.futurento.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu