Hodinky PRIM se prodávají v novém butiku v Praze

  • 3. srpna 2020,
  • 10:56

Reklama

V samém centru Prahy otevřela společnost Elton hodinářská, a.s. nový butik hodinek značky PRIM. Zákazníci tu mají na výběr z několika desítek hodinek této české značky.

"Vítám vás v oficiálním butiku PRIM v pražské Nekázance. Koncipovali jsme ho jako galerii, a to jak pro výstavu historie naší značky, tak pro současnou produkci hodinek značky PRIM, která vzniká tradičně v Novém městě nad Metují," vítá návštěvníky František Brezík, vedoucí butiku.

Tady se hodinky vyrábí už od roku 1954. Prvním modelem byly hodinky Spartak, jejich vývoj trval dlouhých 5 let.

"Asi v každé české domácnosti bychom ještě dnes našli nějaké staré hodinky značky PRIM. Každopádně dnešní produkce je odlišná. Hodinky se vyrábí malosériově s velkým podílem ruční práce a s velkým důrazem na kvalitní materiály," uvedl František Brezík, vedoucí butiku.

Značka Prim každoročně představuje také výjimečné, limitované edice hodinek, které tradičně spojuje s nějakou historickou událostí nebo osobností.

"Tento rok to byly elegantní, jednoručkové hodinky  Masaryk, které jsou zajímavé tím, že se čas odečítá jen z jedné ručky. V kroužku odečtete na stupnici hodinu. Na druhé straně pak minuty. To znamená, že čas se odehrává vždy v daném intervalu. Hodinky jsou zdobeny ručně šitým řemínkem z brašnářství Tlustý, s trikolorou na horní straně," popsal František Brezík, vedoucí butiku.

Letos byl představený také sportovní model hodinek Prim Orlík 2020, které bude možné objednat pouze v tomto roce.

"Hodinky navazují na původní potápěčské hodinky z roku 1965. Uvnitř tiká automatický, manufakturní strojek. Jsou inspirovány výročím české vlajky. To znamená, že je zdobí trikolóra na korunce, stejně jako barevnost inspirovaná vlajkou na dalších částech hodinek," dodal František Brezík, vedoucí butiku.

Společnost nabízí také možnost individuální výroby hodinek na zakázku. Tu nejčastěji využívají firmy, které tak získají originální hodinky například pro své zaměstnance či obchodní partnery.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu