Společnost Elton představila limitovanou edici modelu Diplomat

  • 6. června 2023,
  • 19:49

Jeden z nejzámějších modelů tuzemských hodinek Prim Diplomat se na obchodní pulty vrací v novém kabátu. Společnost Elton hodinářská jim dala bronzovou patinu a posunula i jejich design. Hodinky Prim Diplomat byly ve své době navíc vůbec první, které byly propagované pomocí reklamních obrázků.

Reklama

Víc než 55 let jsou hodinky PRIM DIPLOMAT symbolem elegance, noblesy a nadčasového designu. I proto společnost ELTON hodinářská tenhle ikonický společenský model představila v novém provedení.

A do bronzu se hodinky oblékly vůbec poprvé v historii. Unikátní materiál pak těmhle ,,primkám" navíc propůjčuje specifické vlastnosti.

PRIM DIPLOMAT z limitované edice představuje špičku v historii tuzemské výroby hodinek. Ikonické pouzdro s typickým frézováním po obvodu číselníku je vyrobeno z bronzu, stejně jako decentní korunka a spona ručně šitého řemínku. Za nadčasový design hodinky vděčí typickým paprskům kolem antracitového číselníku.

Chybějící datumové okno má pak umocňovat čistotu a souměrnost designu.

Příběh jednoho z nejznámějších modelů značky PRIM se začal psát v roce 1965. Novoměstský podnik měl tehdy za úkol vytvořit špičkový společenský model, který by v zahraničí reprezentoval tuzemské hodinářské mistry.

Nové provedení ikonických hodinek značky Prim je ale časově limitované. Na pultech obchodů ho zájemci najdou jen do konce tohoto roku.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu