Beer Garden Karlín – slunné terasy s výhledem na Vltavu

  • 22. srpna 2023,
  • 8:51

Hledáte inspiraci, kam v Praze vyrazit na drink? V tom případě je Beer Garden Karlín to pravé místo právě pro vás. Slunné terasy s výhledem na Vltavu, kde teče vychlazené pivečko proudem, míchají tu skvělé koktejly a najde se tu i něco dobrého na zub.

Reklama

Hledáte inspiraci, kam v Praze vyrazit na drink? V tom případě je Beer Garden Karlín to pravé místo právě pro vás. Slunné terasy s výhledem na Vltavu, kde teče vychlazené pivečko proudem, míchají tu skvělé koktejly a najde se tu i něco dobrého na zub.

"Beer Garden nabízí krásné výhledy na řeku Vltavu, na Pražský hrad, hosté si u nás mohou dát osvěžující letní koktejly a také vaříme. Nabízíme mexickou kuchyni, tacos, burger, českou klobásu," řekla Silvie Táborová, bar manager, Beer Garden Karlín.

O zábavu se tu každou sobotu postará živá hudba a návštěvníkům je rovněž po celou dobu k dispozici stolní tenis, beer pong i stolní fotbálek.

"Beer Garden je otevřena každý den, během týdne od 4 hodin odpoledne do půlnoci, o víkendu od 3 hodin do půlnoci, může ji navštívit úplně každý, není jen pro hotelové hosty, myslím si, že je to ideální místo na drink po práci," řekla Silvie Táborová, bar manager, Beer Garden Karlín.

K hotelu patří také část cyklostezky, proto je dobré zaparkovat kolo pod terasou, vyběhnout pár schodů a občerstvit se oroseným pivkem a zakousnout se do nějaké té dobrůtky. Důležité je také zmínit, že i přestože podnik patří k známému hotelu Hilton, ceny tady odpovídají běžným cenám pivních zahrádek a jsou tak dostupné pro všechny.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu