Česká značka batohů BAAGL šetří záda našich dětí

  • 24. srpna 2023,
  • 9:02

S příchodem nového školního roku musí rodiče dětí školou povinných řešit palčivou otázku, týkající se vhodného výběru batohu nebo aktovky. Nejde totiž jenom o to, aby na takovém batohu nebo aktovce byly ti nejnovější superhdinové nebo dívčí idoly, ale zejména o to, aby tento nezbytný módní doplněk školáka byl především pohodlný a šetrným k jeho zádům. Česká značka BAAGL ale myslí i na tohle! Díky spolupráci s fyzioterapeuty vyvíjí produkty v moderním designu, které zároveň vyhovují všem předpokladům pro zdravý vývoj dítěte. Ve značkové prodejně na Praze 8 vám pak s výběrem rádi poradí.

Reklama

Máte doma budoucího školáka a lámete si hlavu nad výběrem správného školního vybavení? Zavítali jsme proto s kamerou do značkové prodejny české značky BAAGL v Praze 8, abychom pro vás zjistili, jak na to.

"BAAGL se zaměřuje na výrobu ergonomických batohů, aktovek a celé řady dalších školních potřeb. Takovou naší novinkou, letos uvádíme první kolekci přezůvek na trh, spolupracujeme s českou obuvnickou firmou FARE," řekla Marie Maláková - brand manažerka značky BAAGL.

Co se týká vývoje samotných produktů značky BAAGL, tak nad výrobou nového batohu nebo aktovky sedí desítky zkušených lidí.

"Na základě toho děláme nějaký prvotní výběr, který pak konzultujeme s fyzioterapeuty a s odborníky, při spolupráci designerského a produkčního týmu se snažíme přinést co nejlepší možné produkty na trh," řekla Marie Maláková - brand manažerka značky BAAGL.

A protože se jedná o výrobky pro děti, jejichž pohybový aparát se teprve vyvíjí, firma dbá na řadu důležitých faktorů, jako je ergonomie nebo použité materiály.

"Za BAAGLem stojí skutečný tým lidí, jsou to maminky designérky, je to tým textilních specialistů, je to tým fyzioterapeutů a dalších odborníků, kteří chtěli přinést na trh značku dětských školních aktovek, aby i jejich děti mohly nastoupit do školy s co nejlepšími produkty," řekla Marie Maláková - brand manažerka značky BAAGL.

Vše zároveň podléhá testům kvality Institutu pro testování a certifikaci. To ale není zdaleka všechno, čím se česká značka BAAGL liší od ostatních značek.

Jedním z poslání značky je rovněž podpora dětí v odvaze, aby se nebály být samy sebou a byly zdravě sebevědomé. Proto je heslem firmy BAAGL „Vyrůstej s odvahou!“ V minulosti také pořádala několik akcí na podporu boje proti šikaně a spolupracuje s Nadací Terezy Maxové dětem, pro kterou vytvořila speciální limitovanou kolekci Teribear. Část výtěžku z prodeje produktů této edice jde na pomoc ohroženým dětem. Takže pokud s příchodem nového školního roku váháte nad výběrem batohu nebo aktovky pro zdravý vývoj vašeho dítěte, česká značka BAAGL je tou správnou volbou!

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu