McDonald's otevřel pobočku v pražských Nuslích

  • 2. října 2023,
  • 14:15

Světoznámý řetězec rychlého občerstvení McDonald's otevřel v Praze další pobočku. Na konci září se tak první návštěvníci mohli usadit v kompletně nové restauraci v Nuslích.

Reklama

Poslední zářijovou středu se v Praze otevřely dveře nové pobočky světoznámého řetězce McDonald’s. Nová restaurace se nachází v Nuslích a zákazníci se tady mohou těšit na plnou snídaňovou i klasickou produktovou nabídku.

"Tato nová restaurace nabízí také obsluhu u stolu a zároveň i delivery službu, to jest možnost donášky jídla nebo objednání si jídla domů," řekla Ivana Malivojevičová - franšízantka McDonald´s.

V pořadí už 116. pobočkou v Česku McDonald rozšiřuje své podnikání a nová nuselská restaurace tak místním nabídne i řadu zajímavých pracovních příležitostí. Šanci na vyšší pozice má přitom každý.

"V McDonald´s to funguje tak, že se většinou každý musí propracovat z pozice základní až do těch vyšších pozic. Hezké na tom je, že tu šanci má každý, že opravdu z té pozice crew se člověk může dostat až do vysokých manažerských pozic a to je asi i to, co mám na McDonalds´s ráda," řekla Ivana Malivojevičová - franšízantka McDonald´s.

Restaurace v Bělehradské ulici nabídne celkem 94 míst k sezení. Zákazníky zaujme nadčasový interiérový design, který restauraci dodává ráz moderního a čistého interiéru. Příznivci McDonaldu pak oceňují také dostupnost nové pobočky.

anketa

"Bydlíme trochu výš, tak je to blízko, asi nejblíže tady."

"Je to nejbližší McDonald v Nuslích, myslím si."

"My jsme měli nejbližší na Pankráci a bydlíme tady kousek."

Za vznikem nové pobočky pak stojí zkušená franšízantka Ivana Malivojevičová, která s McDonaldem spolupracuje už více než 23 let.

"Na nápad franšízy mě přivedla moje bývalá šéfová ve Spojených státech, kde jsem pracovala. Mě fascinovala možnost provozování firmy s velkým partnerem za zády a velice mě nadchl příběh zakladatele McDonald´s Raye Kroce," řekla Ivana Malivojevičová - franšízantka McDonald´s.

V rámci otevření nové pobočky se pak návštěvníci mohou těšit na kávu jen za 20 korun. Oproti digitálním kuponům ji hosté restaurace mohou získat v rámci akce mezi 2. a 4. říjnem.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu