McDonald's otevřel novou pobočku v Kolíně

  • 5. prosince 2023,
  • 12:40

Světoznámý řetězec rychlého občerstvení McDonald's otevřel svou další pobočku v Ovčárech u Kolína. První návštěvníci se tak v kompletně nové restauraci mohli usadit na konci listopadu.

Reklama

Koncem listopadu se v Ovčárech u Kolína otevřely dveře nové pobočky fastfoodového řetězce McDonald’s. Oblíbená restaurace vyrostla v průmyslové zóně nákupního střediska Retail park.

"Je to jedna z prvních restaurací v menší lokalitě, doteď to byla otázka dálnic, velkých měst, center a teď se začínáme prosazovat i v menších lokalitách, prostě první vlaštovka takového typu a pěvně věřím, že bude úspěšná," řekl Tomáš Honzík - frenšízant McDonald´s.

Moderní interiér nabízí celkem 89 míst k sezení a dalších 42 venku na zahrádce. Samozřejmostí je McDrive, digitální hry pro děti nebo venkovní playland. Chybět zkrátka nebude nic, na co jsou fanoušci tohoto fastfoodového řetězce zvyklí.

"Budeme nabízet vše, co nabízíme v jiných pobočkách, budeme tady připravovat snídaně, připravovat denní nabídku, budeme obsluhovat zákazníky v McDrive, budeme obsluhovat přímo u stolu a budeme i zásobovat Kolín a přilehlé okolí pomocí delivery služby," řekl Tomáš Honzík - frenšízant McDonald´s.

Za vznikem vůbec první pobočky McDonaldu v Kolíně stojí zkušený franšízant Tomáš Honzík, který je s McDonaldem tak nějak nejen pracovně svázaný už přes 30 let.

"Je to srdeční záležitost a trošku v krvi už. My jsme rodinná firma, já jsem začínal před 30 lety, moje manželka začínala před 30 lety, seznámili jsme se v McDonaldu, naše dcera nám dělá provozní ředitelku a naše děti to buď jedí, milují a nebo brigádničí," řekl Tomáš Honzík - frenšízant McDonald´s.

Celkem 118. restaurace McDonald’s v Česku poskytne na 50 pracovních míst a otevřená bude každý den od 6 do 24 hodin. Nejen to ocení především místní obyvatelé, kteří dosud museli za nejbližší pobočkou dojíždět i desítky kilometrů.

anketa

"Je to super, máme to blízko, nemusíme jezdit k Praze. Děti mají rády mekáč."

"My jsme přijeli ze školy rovnou, máme volnou hodinu, tak jsme si zajeli na mekáč."

"Děti to tady mají rády kvůli nugetkám a hračkám v happy mealu."

"Také pracuji v mekáči ve Vrbovce, nám to tam také budou přestavovat, tak se na to těším, až to bude takto krásné jako tady."

Nová pobočka se nachází hned u vjezdu do nákupní zóny za kruhovým objezdem. Při plynulém provozu cesta z Kolína trvá zhruba deset minut.


Reklama

Mohlo by Vás zajímat

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu