• Načítám...
>

V Redutě se opět konalo setkání s osobností

  • 27. září 2018,
  • 13:28,
  • PRAHA 1,
  • Kristýna Svobodová

Legendární pražský hudební klub hostil už po několikáté akci pořádanou vedením Prahy jedna - Setkání osobností. Celou akcí tentokrát provedl sám starosta Oldřich Lomecký.

Reklama

V jazzovém klubu Reduta se opět konalo setkání s osobností, které pro své nejstarší občany pořádá vedení Prahy 1. Tentokrát se celá akce zaměřila na zdravý životní styl a vitalitu.

Starosta MČ Praha , Oldřich Lomecký uvedl: „Já si myslím, že v každém věku si člověk najde, pokud má pozitivní myšlení, to krásné a my se snažíme nabídnout něco, čím by se naši senioři mohli bavit, aby společensky žili a přinášíme jim zajímavý program.“

O tom, jak efektivně vzdorovat stárnutí promluvila vizážistka Aneta Klenot.

Uvedla: „Hlavně by měl člověk dělat něco, co má rád, protože u toho samozřejmě déle zůstane. Takže, jestliže má něco rád chození a procházky, tak by to měl dělat každý den. U těchto lidí se starším věkem 50 a nad, je to navíc jídelníček, antioxidanty, které jsou v zeleném čaji, nebo v zelenině a ovoci.“

Vedle zajímavých témat o zdravé výživě, pohybu a péči o sebe v Redutě také několikrát vystoupila zpěvačka Michaela Nosková, kterou na klavír doprovodil známý český skladatel Zdeněk Barták.

Na akci ale samozřejmě nechybělo ani dobré jídlo a pití.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu