• Načítám...
>

Dny Prahy 11 budou opět jedenáctidenní

  • 9. září 2024,
  • 17:44,
  • PRAHA 11,
  • Ondřej Švec

Dny Prahy 11, to jsou velkolepé oslavy městské části, které budou letos opět po delší době jedenáctidenní. Nabídnou bohatý kulturní program pro děti i dospělé. Těšit se můžete například na opékání buřtů, sérii koncertů, kde nebude chybět písničkář Jiří Schmitzer, zpěvačka Olga Lounová nebo legendární Pražský výběr. Dny Prahy 11 budou probíhat od 3. do 13. září. Veškeré podrobnosti najdete na webu městské části, na Facebooku nebo v zářijovém čísle časopisu Klíč.

Reklama

Tradiční akce plná kultury a zábavy Dny Prahy 11 ve znamení oslav městské části se blíží. Proběhne od 3. do 13. září a i letos se máte na co těšit! 

"Milí spoluobčané, dovolte, abych vás pozval na Dny Prahy 11, jedná se o tradiční akci, kterou pořádáme již několik let a já věřím, že v rámci bohatého programu si každý z vás najde to své," řekl Martin Sedeke (ODS) - starosta MČ Praha 11.

"Akce poběží 11 dní, takže věřím, že to každému aspoň jeden den vyjde," řekl Michal Veselský (PRAHA 11 SOBĚ/Zelení) - radní MČ Praha 11.

"Chtěl bych vás pozvat 3. září na opékání buřtů v KC Zahrada, je to od 16:30 hodin a dále bych vás chtěl pozvat na koncert Abby revival a Olgy Lounové ve čtvrtek 12. 9., je to od 6 a od 8 hodin. Hlavní program je potom v pátek 13. 9., kdy vystoupí Jirka Schmitzer a následně legendární kapela Pražský výběr," řekl Jiří Dohnal (Piráti) - radní MČ Praha 11.

Jedenáctka se v letošním roce rozhodla vrátit k tradici 11 dnů, které jsou plné různých komunitních akcí odehrávající se na různých místech městské části.

"Zapojují se do těch akcí různé neziskové subjekty a další subjekty, sportovní subjekty, které na Jižním Městě máme. V průběhu těch 11 dnů nás čeká například komunitní akce s Drum Circle, která otevírá na celých 11 dnů, která bude v KC Zahrada, dále tam máme sportovní den, který bude v neděli, v sobotu bude u Chodovské tvrze food festival a mnoho dalších akcí," řekla Zuzana Böhmová (Piráti) - místostarostka MČ Praha 11.

"Já bych pozval sousedy z Jižního Města nejen na koncerty, které budou v rámci Dnů Prahy 11, ale i na program pro děti, seniory a vypíchl bych například 5. září ve čtvrtek odhalení sochy před Komunitním centrem Matky Terezy, po němž bude následovat od 19 hodin Pozitivní koncert," řekl Jan Jaroš (Praha 11 Sobě) - místostarosta MČ Praha 11.

Veškerý podrobný program najdete na stránkách městské části Praha 11, na Facebooku nebo v zářijovém čísle časopisu Klíč.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu