• Načítám...
>

Koncert pro park vyvrcholil vystoupením Michala Davida

  • 1. září 2022,
  • 10:50,
  • PRAHA 13,
  • Marek Tereba

Hudební vystoupení, zábava pro děti i plno stánků s občerstvením. Dvacátý ročník Koncertu pro park ve Stodůlkách byl opět ve znamení zábavy a nadšených diváků. Na programu se dokonce podílel sám starosta Prahy 13, který je sám tak trochu hudebník.

Reklama

Poslední prázdninový den byl již tradičně v Centrálním parku ve Stodůlkách ve znamení Koncertu pro park. Program letošního 20. ročníku byl opravdu napěchovaný známými hity.

"Dnes jsme zvolili k tomu 20. výročí takový revivalový program. To znamená Lucie Revival, Kabát Revival, Elán Revival, to jsou ty revivalové kapely. Zakončí to Michal David, protože si myslím, že je to skvělý muzikant, někdy bych řekl, že možná opomíjený. Ale i ti škarohlídi, kteří na něj mají různé názory, tak ve finále, když začne hrát, tak uvidíte sami, že si najednou začnou poklepávat nohou a začnou si zpívat ty písničky. Najednou jde intelektuální zábava stranou," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Kromě hudebních vystoupení byl připraven i doprovodný program a různé zábavní atrakce.

"My si nehrajeme na nějaké velikášské záležitosti, jsou tady normálně kolotoče, atrakce a to, co jsme měli všichni jako děti rádi," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13. 

Akce se každoročně těší opravdu velkému zájmu a také velké oblibě mezi místními.

anketa

Praha 13 má další akce přichystané i na celý podzim.

"Celý podzim bude probíhat takzvaný Festival volného času na Praze 13, kde se v rámci celé třináctky prezentují jednotlivé sportovní kluby, kulturní organizace a podobně. Doporučil bych sledovat www.praha13.cz a tam je to vše perfektně v tabulce napsáno," řekl David Vodrážka, starosta MČ Praha 13.

Zábava v Centrálním parku pokračovala i druhý den 1. září, kdy byly všechny atrakce pro děti zadarmo. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu