• Načítám...
>

Praha 15 oslavila se seniory příchod léta

  • 26. června 2024,
  • 15:48,
  • PRAHA 15,
  • Ladislav Jakub

.

Reklama

Léto přivítat jak se patří se podařilo obyvatelům Domova s pečovatelskou službou v Janovské ulici v Horních Měcholupech a jejich hostům. Na letní slavnosti přišli i obyvatelé z okolí a zástupci radnice Prahy 15, která tuto akci pořádala. 

"Letní slavnosti jsou vždy pravidelně v tento čas a pak je ještě akce podobného charakteru a ta je vždy v září a je to v rámci Dnů Prahy 15," řekl Pavel Pešek (Společně pro Prahu 15), místostarosta MČ Praha 15.

"Jsme tady zhruba o 150 lidech, potom někteří účastníci dnešní letní slavnosti jsou členové Klubu pro Prahu 15, kterou městská část podporuje a někteří jsou zde z domu se zvláštním režimem. Velmi jsme si přáli, aby byla aspoň jednou za rok jedna letní slavnost pro ně a také pro jejich blízké, protože si mohou vzít své rodiče, prarodiče a přijít sem za námi a strávit s námi krásné odpoledne," řekla Kristína Funtová, vedoucí, Klub seniorů Praha 15.

Všem přítomným přijel zazpívat zpěvák Petr Spálený se skupinou Apollo Band. 

"Ještě byla pozvána Miluška Voborníková, ale ta je bohužel v nemocnici, takže se nemohla účastnit a my ji přejeme brzké uzdravení, aby byla brzy zdravá," řekl Pavel Pešek (Společně pro Prahu 15), místostarosta MČ Praha 15.

Zkrátka na letní slavnosti v areálu Domu s pečovatelskou službou v pražských Horních Měcholupech bylo živo, zněla hudba, byl tanec a podávalo se i občerstvení.

"Ta akce je samozřejmě veselá, nebráníme se tanci, takže vidíte, že i tady lidé tančí, takže je to akce velmi vydařená," řekl Pavel Pešek (Společně pro Prahu 15), místostarosta MČ Praha 15.

anketa

"Jde to, jsme spokojení."

"Já jsem velmi spokojená, jsem tu podruhé, vždy to bylo moc hezké."

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu