• Načítám...
>

Mikuláš navštívil Kulturní centrum Průhon

  • 3. prosince 2018,
  • 16:17,
  • PRAHA 17,
  • Markéta Frydrychová

Jako už tradičně navštívila Kulturní centrum Průhon trojice Mikuláše, čerta a anděla. Letos si pro malé návštěvníky kromě sladké nadílky připravili i čertovskou pohádku o líném pekle.

Reklama

Pohádka plná písniček začala celé Mikulášské odpoledne v KC Průhon. Děti se tak mohly podívat na peklo plné líných čertů a následně byly obdarovány malou nadílkou. Malí návštěvníci měli však o čertech už jasno. O představení je opravdu velký zájem. O tom svědčí plné hlediště a překročená kapacita sálu až o 26 návštěvníků.

"Já jsem se sem přistěhovala nedávno. Teď sem chodím s vnučkou každou sobotu. Vždy se těší, má radost, je to moc pěkné," řekla Hana Benešová, návštěvnice. 

Takové odpoledne vyžaduje dlouhé přípravy, aby se nezanedbal ani ten nejmenší detail. 

"Musím říci, že plánujeme všechny akce, které se tady dějí, hodně dopředu, minimálně půl roku s předstihem, aby vše klaplo, aby byli kvalitní umělci," řekla Kristýna Pixová, produkční KC Průhon. 

Další akce KC Průhon bude už v příštích dnech. Ponese název Zažít Řepy jinak a návštěvníci tak budou moci ochutnat netradiční pokrmy a užít si spoustu zábavy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu