• Načítám...
>

Starostka Prahy 17 přivítala nové občánky

  • 4. prosince 2018,
  • 16:00,
  • PRAHA 17,
  • Jan Varga

Praha 17 přivítala nové občánky městské části. Na slavnostním uvítání popřálo vedení radnice vše dobré novopečeným rodičům i dětem. Zazpívat všem přišly také děti z místní mateřské školy.

Reklama

Sál radnice Prahy 17 patřil těm nejmenším. Vedení radnice tam totiž přivítalo nově narozené občánky MČ a popřálo jim vše dobré. 

"Přeji jim to, aby na své rodiště vždy hezky vzpomínali, ač je jistě život zavede na spoustu jiných míst. Určitě na své rodiště tady v Řepích nezapomenou," řekla Jitka Synková, starostka MČ Praha 17.

Starostka popřála také rodičům a příbuzným. Všichni si převzali pamětní list a kytičku. Z události budou mít navíc vzpomínku v podobě fotografií a videa z přivítání, které pro ně radnice vyrobí jako dárek. Vítání probíhá co 5 týdnů a radnice vždy přivítá na 20 dětí. O nové občánky tak MČ zatím nemá nouzi.

"Děti se nám rodí, je to skvělé. Zatím máme dostatek míst, vejdou se nám do našich mateřských škol. Ale budeme muset nějak navýšit i počet v základních školách, protože ty silné populační ročníky, které jsme měli v mateřských školách, už se nám přelévají do základních škol," řekla Jitka Synková. 

Na přivítání přišly své mladší kamarády pozdravit také děti z místní mateřské školy, které lidem zazpívaly známé písničky, které se v mateřince naučily.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu