• Načítám...
>

V Letňanech mají novou praktickou lékařku

  • 10. září 2024,
  • 15:25,
  • PRAHA 18,
  • Ondřej Švec

S novým školním rokem se v Letňanech neotevírají jen dveře škol a školek, ale také nové ordinace. Konkrétně ordinace praktického lékaře a akupunktury pro dospělé, kterou naleznete na adrese Místecká 899. V tuto chvíli u paní doktorky probíhá registrace nových pacientů. Zájem o nového praktika mají zatím hlavně mladí lidé, kteří dosud žádného lékaře neměli. Výhodou je individuální přístup k pacientům ze strany paní doktorky a kombinace moderních medicínských postupů s alternativními přístupy pro podporu celkového zdraví a pohody.

Reklama

Pacienti z městské části Praha 18 - Letňan se mohou těšit na novou praktickou lékařku. Ordinaci paní doktorky Gabriely Počtové najdete v budově Centra zdraví v Místecké ulici číslo 899. Zrekonstruovaná ordinace vznikla díky podpoře městské části. 

„Je to zhruba rok, co mě paní doktorka oslovila, že by chtěla otevřít ordinaci právě na Praze 18, což nám udělalo velikou radost, protože nejen z médií všichni víme, že je veliký nedostatek praktických lékařů a pediatrů,“ vysvětluje místostarostka městské části Praha 18 - Letňany Iveta Lojková (TOP 09).

Městská část Praha 18 právě dokončila směnu pozemků a budov, kdy získala právě budovu Centra zdraví, která je aktuálně v neutěšeném stavu. V plánu je budovu postupně kompletně zrekonstruovat, a to jak zevnitř, tak zvenku. Rekonstrukce ordinace je tak první vlaštovkou. Opravy vyšly zhruba na 1,8 milionu korun, a to za maximální finanční podpory městské části Praha 18. Zajímavostí je, že vedle praktického lékařství se paní doktorka specializuje také na akupunkturu a výživové poradenství. 

„Já sama jsem nikdy čínskou medicínu nevyzkoušela, ale doufám, že letňanští pacienti si budou moci vyzkoušet jak akupunkturu, tak čínskou medicínu, ale o tom už spíše bude mluvit paní doktorka v Letňanských listech, kde bude krátce představena a delší rozhovor s ní chystáme v následujících měsících,“ popisuje Iveta Lojková (TOP 09), místostarostka městské části Praha 18 - Letňany. 

Kombinace klasické západní medicíny a prvků tradiční čínské medicíny nabídne pacientům širší spektrum možností léčby. Zatímco západní medicína se zaměřuje hlavně na diagnostiku a léčbu nemocí prostřednictvím moderní vědy a technologií, tak oproti tomu tradiční čínská medicína se více soustředí na harmonii těla a mysli a klade důraz na prevenci. Pokud tedy sháníte praktického lékaře, v tuto chvíli u paní doktorky probíhá registrace nových pacientů. 

„Paní doktorka bude mít zhruba kapacitu 1200 až 1500 pacientů a co mi říkala, tak už má nabráno 500 pacientů. U paní doktorky si můžete nechat stanovit biologický věk a můžete se u ní také objednat na infuzní terapii vitamínem C,“ uzavírá místostarostka městské části Praha 18 - Letňany Iveta Lojková (TOP 09).

Zájem o nového praktika mají zatím hlavně mladí lidé, kteří dosud žádného lékaře neměli. Výhodou je individuální přístup k pacientům ze strany paní doktorky a kombinace moderních medicínských postupů s alternativními přístupy pro podporu celkového zdraví a pohody. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu