• Načítám...
>

Děti v rámci tábora navštívily radnici Prahy 2

  • 25. července 2019,
  • 20:20,
  • PRAHA 2,
  • Jan Varga

Děti z příměstského tábora v Praze 2 navštívily radnici městské části. V rámci exkurze po zajímavých místech budovy navštívily také starostku Janu Černochovou. Ta je seznámila s náplní své práce a děti se také mohly na cokoliv zeptat.

Stáhnout video
Reklama

Děti z příměstského tábora v Praze 2 se seznámily s prací starostky Jany Černochové. Ta je přivítala přímo na radnici v místnosti, kde zasedá rada městské části. Tam jí děti předaly dárky.

"Dnes jsou tedy v budově radnice na náměstí Míru. Vědí toho velice moc nejen o mně, ale i o historii Prahy 2. To mě příjemně překvapilo, že si pamatují informace, které jim říkali kolegové někdy v těch předešlých dnech," řekla Jana Černochová, starostka MČ Praha 2.

V rámci návštěvy se děti podívaly např. do zasedacího sálu zastupitelstva. Tam se mohly usadit na místa a starostky se na cokoliv zeptat. Dále se pak seznámily s tím, jak se vlastně vyřizují občanské průkazy.

"Určitě jsem věděla, že každého z nich bude zajímat trochu něco jiného, což i odpovídalo těm otázkám, které tady na mě padaly. A naopak si myslím, že zase pro ně mohlo být poučné to, že si tady sedly do židlí zastupitelů, že se dozvěděly i něco o té politické reprezentaci Prahy 2," řekla Jana Černochová.

anketa

Příměstský tábor pro děti zorganizoval místní Dům dětí a mládeže. Vedení radnice zájem dětí překvapil. Starostka proto navrhla, že mohou děti návštěvu radnice v budoucnu zopakovat. Pozvala je dokonce i do Poslanecké sněmovny, kde taktéž zasedá.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu