• Načítám...
>

Čtyřka uspořádala Festival Podolí

  • 9. září 2024,
  • 16:12,
  • PRAHA 4,
  • Veronika Kuželková

V neděli 8. září se od 13 hodin na sportovním hřišti u Sokola konal další ročník Festivalu Podolí. Na místě nechyběl bohatý doprovodný program i něco dobrého na zub.

Reklama

Druhou zářijovou neděli bylo na Čtyřce vskutku veselo. Konal se tu totiž na hřišti u Sokola další z ročníku Festivalu Podolí.

"Je to akce, která soustřeďuje místní podnikatele, provozovatele různých občerstvovacích zařízení, zároveň tady vystupují skupiny. Každý má nějakou vazbu na to Podolí, buď tady bydlí nebo sem chodí do školy. Všichni, co tady dnes něco prodávají nebo vystupují, mají nějakou vazbu na Podolí," řekl Jaroslav Míth (ODS), radní MČ Praha 4.

Součástí programu bylo také parkurové vystoupení s Márou, po kterém se konal workshop.

"Tradičně ten festival zahájila taneční škola Attitudeballet Sylvy Drábkové, kde účinkují většinou žákyně ze zdejší základní školy, byli tady Divohlasy, to je taková vokální skupina, která zpívá, jsou to rodiče dětí, které chodí tady do základní školy, za chvilku tady začně vystoupení Meadow Avenue, jsou to rodiče, kteří se znali na třídních schůzkách, takže zase Podoláci, kteří tu bydlí a uzavře to skupina Sambal band, což jsou bývalí vrcholní představitelé sdružení rodičů a přátel školy," řekl Jaroslav Míth (ODS), radní MČ Praha 4.

Kvůli rekonstrukci Nedvědova náměstí musela akce pro letošek malinko pozměnit souřadnice, to ale na zábavě nikterak neubralo. 

"Místo je docela pěkné, ale v tom dnešním počasí, kdy paří Slunce, tady chybí ten stín, takže je to trošku náročné, hodně se nám ti lidé cpou do těch krajů a ta ústřední scéna je poloprázdná díky tomu hroznému horku," řekl Jaroslav Míth (ODS), radní MČ Praha 4.

Počasí vyšlo na jedničku, hudba hrála k poslechu i tanci, lahodné nápoje tekly proudem a všichni přítomní si tento závěr léta moc užili a už se těší na další ročník.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu