• Načítám...
>

Lidé v Praze 4 uspořádali sousedské setkání

  • 4. června 2018,
  • 19:53,
  • PRAHA 4,
  • Natálie Forsterová

Domácí občerstvení i živá hudba. Tak vypadalo sousedské setkání v ulici Vlnitá v Praze 4. Akce se uskutečnila v rámci Svátku sousedů. A rozhodě bylo na co se těšit.

Reklama

Branické vlnění. Tak se jmenoval 2. ročník sousedského setkání v Praze 4 ve Vlnité ulici. Akci uspořádali místní u příležitosti Svátku sousedů.

"Poznáme některé lidi, které tady člověk potkává na ulici, ale nezná je, tak tady si pěkně popovídáme. Začali jsme ráno sousedskou snídaní. To bylo docela hezké, každý donesl nějakou specialitu, kterou vaří," řekl Andrej Šumbera, organizátor akce. 

Sousedská slavnost se uskutečnila také díky vedení Prahy 4.

"Já jsem moc ráda, že my jako radnice můžeme vyjít místním vstříc. Pomohli jsme např. se záborem té ulice," řekla Iva Kotvová, místostarostka MČ Praha 4. 

Návštěvníci akce si mohli kromě setkání se sousedy užít také domácí občerstvení, nebo třeba bazar knih a umění. A na své si přišly i děti. Organizátoři pro ně připravili nespočet her a soutěží.

"Ta myšlenka vznikla asi před 5 lety. Dlouho jsme o ní mluvili a teprve vloni se nám ji podařilo zrealizovat. Letošní ročník už je takový propracovanější, budou tady dokonce 2 kapely," řekl Andrej Šumbera, organizátor akce.

K poslechu sousedům v Praze 4 zahrály kapely Moped a Swingkopa.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu