• Načítám...
>

Stovky vyřezaných dýní svítily v Oboře Hvězda

  • 5. listopadu 2018,
  • 14:42,
  • PRAHA 6,
  • Blanka Holoubková

Už poněkolikáté jste měli možnost strávit příjemné listopadové odpoledne v oboře Hvězda u příležitosti oslav Halloweenu. Na pláni před letohrádkem Hvězda bylo velké množství stánků a soutěží, které potěšily zejména děti. Praha 6 tady pořádala akci Duše a dušičky.

Reklama

Duše a dušičky mají za sebou svůj 4. ročník. Akci tradičně pořádá Praha 6 a i letos se konala v oboře Hvězda.

"Letos jsme se hodně báli o to, jaké bude počasí, protože kupodivu ty předchozí ročníky nám vždy vyšlo krásné a teplé počasí. A v noci, když pršelo, měli jsme strach, jak to dopadne. Jsem rád, že je sice zataženo ale teplo a neprší, takže za nás velká spokojenost a děkuji všem, kteří to připravovali, že to udělali tak krásně a zase další tisíce dětí si to tu mohly užít," řekl Libor Bezděk, radní MČ Praha 6. 

Přes 5 tisíc návštěvníků si nenechalo ujít letošní program, na kterém nechyběly workshopy, soutěže nebo třeba ohnivá show. Kdo mohl, dorazil v masce. Pro všechny byly připraveny dýně. Ty si návštěvníci mohli zdarma vyzvednout, vyřezat a svůj výtvor následně přihlásit do soutěže o ceny. Před letohrádkem Hvězda panovala přátelská atmosféra. Program si užili malí i velcí. Vrcholem celého programu byla strašidelná stezka odvahy, po jejímž absolvování dostali malí odvážlivci diplom a sladkou odměnu.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu