• Načítám...
>

Sídliště u stanice Ládví ukrývá koupaliště pro rodiny

  • 25. července 2022,
  • 13:22,
  • PRAHA 8,
  • Marek Tereba

Rádi se chodíte vykoupat na místa kde není hlava na hlavě? Tak právě vás by mohlo zaujmout koupaliště v Kobylisích. Nejde ale o známý bazén Stírka, nýbrž o lehce schované koupaliště Ládví.

Reklama

Jen pár kroků od stanice metra Ládví se mezi panelovými domy ukrývá koupaliště Ládví. Menší areál hlavně pro rodiny s dětmi nabízí opravdu široké vyžití.

"Máme tady pro ně připravené dva bazény a jedno brouzdaliště, které má 12 x 12 metrů, je hluboké 40 centimetrů a je tam vybavení klouzačky a hříbku. Pak máme velký bazén, který měří 22 x 12 metrů a je odstupňovaná hloubka od 90 do 180 centimetrů," řekla Kristýna Durilová, provozní koupaliště Ládví.

Pro děti je zde také dětské hřiště a rodiče si k odpočinku mohou vypůjčit lehátko i slunečník. Pro všechny věkové kategorie je tady připraveno různé občerstvení.

"Máme pivo, točenou limonádu, míchané drinky a k jídlu máme převážně smažený sortiment, ale máme gril, kde si můžete dopřát steak a nebo grilovanou klobásu," řekla Kristýna Durilová, provozní koupaliště Ládví.

I v horkých dnech ale není koupaliště přeplněné. 

"Oproti minulým létům je návštěvnost, i když je krásné počasí, pořád na 60 - 70 procentech. Trošku jsme zdražili, ale stále patříme mezi nejlevnější koupaliště v Praze," řekla Kristýna Durilová, provozní koupaliště Ládví.

I přes nižší návštěvnost se povedlo koupališti investovat do zlepšení služeb. 

"Investovali jsme hodně do zázemí, převážně do motoru čerpadel a věcí, co se týkají bazénu. Zakoupili jsme nové vybavení do kuchyně," řekla Kristýna Durilová, provozní koupaliště Ládví.

Kromě jiného si můžete v areálu užít zábavu při hře ping pong nebo pétanque. Vybavení vám tady zapůjčí. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu