• Načítám...
>

V Libeňském podzámčí teklo pivo proudem

  • 25. srpna 2024,
  • 17:42,
  • PRAHA 8,
  • Veronika Kuželková

Libeňské slavnosti aneb Muzika s pěnou. Tak se protentokrát jmenovala letní akce, kterou připravila pro své občany městská část Praha 8.

Reklama

V Libeňském podzámčí bylo předposlední prázdninovou sobotu opravdu veselo. Konaly se tu totiž jako tradičně Libeňské slavnosti. Protentokrát tahle příjemná letní sešlost pomyslně uzavřela slet akcí, který se tu letos konal na počest památky místního rodáka a slavného spisovatele Bohumila Hrabala.

"Jako vždy velice úspěšná akce, na kterou přišlo mnoho lidí, obecně celý cyklus Hrabalových slavností byl v letošním roce naprosto úspěšný," řekl Ondřej Gros (ODS), starosta MČ Praha 8.

"Dnešní akce nabídla návštěvníkům mnoho zajímavostí, současně probíhala taková přehlídka kapel, rockových, popových a různých žánrů muziky, které si lidé během dne mohli poslechnout, současně tady probíhal takový malý přehled minipivovarů, návštěvníci si mohli koupit různá piva," řekla Jana Solomonová (ANO), radní MČ Praha 8.

Počasí vyšlo na jedničku, pivo teklo proudem a nezapomenutelnou atmosféru Libeňského podzámčí si proto užili nejen radní z Osmičky, ale také všichni přítomní.

anketa

"Za mě super, já sem chodím rád, Praha 8 se o to stará, je to fajn místo, kolem stezky, takže tady mají dobré jídlo, pivo, kávu, takže super."

"Byť tady nebydlím, tak na pořádané akce na Praze 8 se vždy rád vracím, protože to je vždy super, vždy se to rozjede, je tady super jídlo, super pití, skvělá atmosféra, takže za mě jedině doporučuji."

"Mohu doporučit, je to tu skvělé, nabitý program, dobré pivo a určitě doporučuji dobré kafe."

"Já myslím, že akce se velice povedla, vyšlo nám krásné počasí, lidé si mohli užít dobrou muziku, dobrou náladu, dobré jídlo a pití, takže si myslím, že to bylo krásné završení léta," řekla Jana Solomonová (ANO), radní MČ Praha 8.

"Já jsem příznivcem rockové muziky, takže dnes tady proběhlo celé pásmo skupin, které se předvedly skvělé výkony, takže já si myslím, že každý, kdo má rád trošku tvrdší muziku, tak si přišel na své," řekl Ondřej Gros (ODS), starosta MČ Praha 8.

Kromě přehlídky skvělých kapel a lokálních pivovarů se tu také měli možnost představit účinkující z Loutkového divadla Jiskra.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu