• Načítám...
>

V Botanické zahradě se uskutečnil Slamák fest

  • 6. října 2019,
  • 22:20,
  • PRAHA,
  • Natálie Forsterová

V pražské Botanické zahradě v Troji se uskutečnil Slamák fest. Akce nabídla jídlo přímo od farmářů, pouliční umění i program pro děti. Lidé si navíc mohli vyzkoušet také nejrůznější aktivity během workshopů. V rámci těch byla připravena například škola sýrů, degustace vína či výroba a malování dřevěných hraček.

Reklama

Zažít venkov v Praze. To byla hlavní myšlenka Slamák festu, který se uskutečnil v areálu botanické zahrady. Nechyběly tady workshopy na výrobu potravin či jídla přímo od farmářů.

anketa

"Byl to nápad před rokem, kdy jsme se byli podívat v Anglii na jednom festivalu, velice se nám to líbilo a chtěli jsme tu poetiku festivalu převést sem. Opravdu zažít venkov ve městě," řekla Zdeňka Chocholoušová, organizátorka akce.

anketa

Festival lidem nabídl celkem 6 zón, které v průběhu dne mohli navštívit. Jedna z nich byla např. čítárna, kde se ve čtení pro veřejnost střídaly slavné osobnosti.

"Bude to kniha, která se jmenuje Pohádkopsaní pro klidné spaní. Je to o tom, aby se děti v noci nebudily a krásně v spinkaly," řekla Michaela Tomešová, herečka.

A program pro děti byl také na jednom z pódií, kde vystoupila např. oblíbená dětská skupina Lollipopz. A nechyběl ani lákavý program pro dospělé. Ti se mohli pohodlně usadit v zóně na kafíčko s Frekvencí 1, kde si mohli vyslechnout rozhovory se slavnými osobnostmi.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu