• Načítám...
>

Emanuel Mráz oslavil 101. narozeniny

  • 6. června 2020,
  • 23:21,
  • PRAHA,
  • Jaroslav Šetlík

Pan Emanuel Mráz letos oslavil své 101. narozeniny. Popřát mu přišli jeho bývalý kolegové horníci. Nechyběli ani gratulanti z řad Českého báňského úřadu.

Reklama

Své 101. narozeniny v dubnu oslavil pan Emanuel Mráz. Popřát oslavenci přišli ale bývalý kolegové až po skončení nouzového stavu.

"Mám strašně velkou radost, že po dvou měsících můžeme navštívit pana doktora Emanuela Mráze, který se 6. dubna dožil 101 let. My jsme bohužel tu oslavu museli ze známých důvodů odložit," říká Josef Hájek, poslanec PSP ČR.

Pan Mráz je živou legendou hornického cechu. Navštívit ho proto přišli také zástupci Českého báňského úřadu.

"My když jsme se dozvěděli, že pan doktor, kolega náš, má 101 let, tak to je něco nádherného. Já když jsem se ptal kolegů u nás na úřadě, jestli si ho pamatují, tak ti, když se dozvěděli že tohle proběhlo a tak teď, když skončila opatření kvůli koronaviru, tak pana doktora navštívili. Byli nadšeni z toho, jak pan doktor krásně vypadá, prostě je to mladý člověk," říká Miroslav Hakl, ústřední báňský inspektor.

"Byl jsem velmi potěšen, poněvadž jsem to ani nečekal. To je pochopitelné. Svědčí to o dobré a vysoké úrovni hornických přátel, kteří se o hornictví starají," říká oslavenec, Emanuel Mráz.

I my se přidáváme ke gratulaci a oslavenci přejeme mnoho dalších let a pevné zdraví.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu