• Načítám...
>

Zoo Praha nabízí možnost podpory ukrajinských zoo

  • 10. března 2022,
  • 18:27,
  • PRAHA,
  • Marek Tereba

Jak pomoci ohroženým zvířatům na Ukrajině? Díky Charitativní vstupence od pražské zoo to jde jednoduše. Zoo si také vybrala maskota této pomoci. Jakého? Podívejte se.

Reklama

Český lev pomáhá ukrajinským lvům. V duchu tohoto hesla se nese charitativní vstupenka, kterou si můžete koupit v pražské zoo. Koupí této vstupenky mohou zájemci podpořit válkou ohrožená chovatelská zařízení na Ukrajině. 

"My prodáváme takové virtuální vstupenky do ukrajinských zoologických zahrad, s tím že samozřejmě teď jejich návštěvy nepřipadají v úvahu, ale jde o to získat také prostředky na jejich podporu," řekl Miroslav Bobek, ředitel Zoo Praha.

"Ta situace, kterou sledujeme v ukrajinských zoologických zahradách je kritická, takže jsme se rozhodli pomoci takovou symbolickou fiktivní, charitativní vstupenkou, kterou si mohou dárci pořídit ve 4 nominálních hodnotách od 100 koruny do 2 000 korun. Případně lze ty vstupenky nakombinovat a zvolit si tu částku podle sebe," řekl Vít Kahle, odborný poradce pro marketing a PR Zoo Praha.

Jako poděkování za pomoc získá každý dárce banner, ten si může vyvěsit třeba na sociální sítě a inspirovat k pomoci i své přátele. Banner i charitativní vstupenku zdobí právě portrét lva.

"Lva máme jak my ve státním znaku, tak je i ve státním znaku Ukrajiny a lev je symbol síly a je to takové vyjádření naší úcty k tomu, jak se ukrajinský lid statečně staví k této hrozné válečné situaci," řekl Vít Kahle, odborný poradce pro marketing a PR Zoo Praha.

Pražská zoo ale pomáhá i několika dalšími způsoby. Založila také speciální podúčet sbírkového konta. Veškeré informace včetně charitativních vstupenek najdete na webu zoo. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu