• Načítám...
>

Kinobus už poosmé projíždí hlavním městem

V pondělí 22. června zahájil Dopravní podnik oblíbené filmové turné Kinobus. Diváci tak mají možnost shlédnout 12 celovečerních filmů a to zcela zdarma. Novinkou je pro letošní ročník promítání několika filmů zahraničních. Letní pouť Kinobusu bude zakončena 20. září a těšit se můžete například na britskou krimikomedii Sedm psychopatů.

Reklama

Dopravní podnik hlavního města Prahy už pooosmé připravil oblíbený projekt Kinobus. Jedná se o mobilní kino, které se během několika dní bude přemisťoval na různá místa v hlavním městě. “Kinobus letos zavítá celkem do 17 lokalit. Bude se jednat celkem o 61 promítacích večerů a budeme promítat celkem 12 filmů,” řekla tisková mluvčí DP hl. m. Prahy Aneta Řehková.

Promítání je zahájeno na Petříně a letos poprvé mohou diváci shlédnout i několik filmů zahraničních. “ Letos budeme promítat filmy jako například Pohádkář, Deset pravidel, jak sbalit holku nebo Mafiánovi,” uvedla Aneta Řehková.

Ve filmové přehlídce si jistě najde své příznivce i film Jiřího Mádla Pojedeme k moři, který odkrývá tajemství dětské duše. “ Projekt Kinobus je velice oblíbený u diváku. Sledujeme, že každý rok návštěvnost stoupá a jsme rádi, že tento projekt je u diváků tak oblíbený,” řekla tisková mluvčí DP hl. m. Prahy.

Anketa: Pražané

I letos se Kinobus zastaví na zajímavých místech jako například ve Stromovce, na koupališti Ládví nebo u obchodního domu Quadrio. “Kromě toho, že se diváci mohou podívat na pěkný film, tak mohou na každém promítání přispět na dobrou věc. Letos je to kasička pro Nadaci Terezy Maxové,” dodala Aneta Řehková.

Filmová představení začínají vždy po setmění a k dispozici je 200 míst. Program i více informací naleznete na webových stránkách Dopravního podniku hl. m. Prahy.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu