• Načítám...
>

Park Mirakulum se rozšířil o novou atrakci

Park Mirakulum se rozšířil o další atrakci. V areálu parku přibyla farma s domácími zvířaty, kterou ocení zejména rodiny s menšími dětmi. Atrakce je interaktivní a vybavená vším nezbytným. Například pro kojící maminky. Nový prostor je navíc zcela uzavíratelný.

Reklama

Park Mirakulum se zase o něco rozšířil. Slavnostně tam totiž otevřeli nové prostory, které připomínají prostředí pravé farmy s domácími zvířaty. Nová atrakce je zaměřena zejména na rodiny s dětmi, a to především s těmi nejmenšími.

"Je to farma se vším všudy. Akorát zvířátka jsou tady z laminátu. Kravičky jdou dojit, koníkům jde česat hříva, jde jim česat ocas. Je tu voda.To ty malé děti mají rády. Mohou mýt koníčky, kravičky, prasátka. Je tady velké mlhoviště, dostatek stínu pro rodiče. Máme tady kojící místnost, mikrovlnou troubu na ohřívání jídla pro nejmenší. V dosahu jsou záchody. Takže má to maximální komfort právě pro rodiny s malými dětmi," popsal Jiří Antoš, majitel Parku Mirakulum.

Prostory farmy jsou navíc uzavíratelné, takže nehrozí, že by se děti někam zaběhly a ztratily, s čímž se v parku už několikrát setkali. Farma vyrostla z části na pozemcích parku a z části na nových pozemcích, které park odkoupil od města Milovice.

"Na konci roku 2019 se nám podařilo od města vykoupit dalších patnáct hektarů. Je to takové i symbolické propojení toho starého i budoucího Mirakula. Takže vlastně chystáme teď už další expanzi na těch nových pozemcích a budeme tam pomalu přidávat," doplnil  Jiří Antoš, majitel Parku Mirakulum.

Nové prostory se nacházejí v horní části parku, nedaleko výběhu koz a daňků. Podle majitele by se měl Park Mirakulum v podobném duchu ještě rozrůstat. Přibýt by měla atrakce připomínající dopravní hřiště, které nabídne tematická odrážedla a podobně.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu