• Načítám...
>

Domov Na Hrádku přivítal děti i dospělé

Domov Na Hrádku uspořádal další Den otevřených dveří. Během celého odpoledne byl pro návštěvníky připravený bohatý program. Nechybělo taneční a pěvecké vystoupení, ukázka služebního vozu a vybavení Policie České republiky, skákací hrad, stánky s občerstvením a další.

Reklama

Domov Na Hrádku uspořádal další Den otevřených dveří. Tradiční akce byla určena nejen pro klienty tohoto centra sociálních služeb, ale i pro širokou veřejnost.

"Děláme ho již po osmnácté. Stalo se to takovou tradicí pro to místní a okolní obyvatelstvo. Oni znají naše klienty, klienti poznávají občany, děti z okolí, ze škol, dnes tady máme vystoupení dětí ze Základní školy z Bečvár, máme tady různé spolky," řekla Jana Pilná, ředitelka Domova Na Hrádku.

Během celého odpoledne byl pro návštěvníky připravený bohatý program. Nechybělo taneční a pěvecké vystoupení, ukázka služebního vozu a vybavení Policie České republiky, skákací hrad, stánky s občerstvením a další. Na akci zavítal také středočeský radní Martin Hrabánek, který upozornil na důležitost podobných akcí.

"Já si myslím, že je to důležité i z toho pohledu, že je dobré upozorňovat na to, jak klienti žijí, co všechno dokáží, protože oni dokáží i přes ty své handicapy spoustu pěkných věcí, dokáží tvořit v keramických dílnách nebo dokáží krásně zpívat, jako jsme měli možnost si to před chvilkou poslechnout, takže si myslím, že je to dobře a je také dobré to propojovat samozřejmě i s veřejností, aby všichni viděli, že ta práce je i zároveň náročná a vážili si toho, když tady místní zaměstnanci v podstatě s klienty pracují," řekl Martin Hrabánek, radní Středočeského kraje.

Výrobky vyrobené klienty Domova Na Hrádku si mohli všichni příchozí také zakoupit.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu