• Načítám...
>

V Lysé nad Labem se hodnotily nealkoholické nápoje

Výstaviště v Lysé nad Labem ožilo oblíbenými slavnostmi piva a vína. Kromě ochutnávky nejrůznějších druhů těchto dvou populárních nápojů se v rámci programu už po druhé konala soutěž Bezalko Středočeského kraje. V ní porota vyhlásila ve dvou kategoriích celkového vítěze. Která z limonád a nealko piv si nakonec získala srdce poroty vám ukážeme v naší reportáži.

Reklama

Na Výstavišti v Lysé nad Labem se opět konal další ročník oblíbených Pivních a vinných slavností. I letos mohli návštěvníci ochutnat hned několik druhů těchto lahodných alkoholických nápojů. Organizátoři si i pro letošek připravili soutěž Bezalko Středočeského kraje, kde se hodnotilo nejlepší nealkoholické pivo a limonáda. V porotě zasedly herečka Jitka Asterová, Miss Kateřina Průšová a v neposlední řadě radní Středočeského kraje Jana Skopalíková.

"Tak pro mě ty limonády byly skvělé v tom, že každá byla trochu jiná. Každý ten výrobce měl tu limonádu v něčem specifickou, takže pro mě to bylo opravdu velmi těžké vybrat tu nejlepší z nich," řekla Jana Skopalíková (Piráti), radní Středočeského kraje.

"Tak když hodnotíte sladké limonády, tak to je vždycky radost. Takže pro mě to určitě nebyl stres, pro mě to byla radost. Já jsem ráda, že jsem tady mohla být a obzvlášť, že jsem tady mohla být s Jitkou Asterovou. Bylo to pro mě fajn odpoledne," řekla Kateřina Průšová, Miss České republiky 2002.

"No musím říct, že vůbec nemám zkušenost s nealkoholickým pivem a pivařka alkoholického piva jsem teprve pár let, takže nejsem odborník. Když je to vychlazené, tak je to dobré, když to má tu správnou teplotu. Ale musím říct, že mě některá ta piva, hlavně to vítězné, strašně překvapila - ta nealkoholická. Já, kdybych jich pár vypila, mám pocit, že se budu i motat. Vůbec bych nepoznala rozdíl, že tam není alkohol. Takže za mě moc dobré," řekla Jitka Asterová, herečka.

Z vítězství se nakonec zaradovala Karáskova limonáda a kategorii nealko pivo ovládl stejně jako loni Pivovar Rakovník s pivem Bakalář.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu