• Načítám...
>

Středočeská hejtmanka opět navštívila Mirakulum

Druhá zářijová neděle patřila v parku Mirakulum dětem z dětských domovů. Nad akcí už poněkolikáté převzala záštitu hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková. Děti ze středočeských dětských domovů si svůj den v parku náležitě užily.

Reklama

Za krásného ještě letního počasí se v parku Mirakulum v Milovicích potkaly stovky dětí z dětských domovů. Akci přišla osobně navštívit i hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková.

"Děti to mají strašně rády, protože se sejdou opravdu ze všech dětských domovů najednou a ony se navzájem i znají. Takže je to pro ně taková příležitost pro setkání. Je jich tady dneska 339. Tak já doufám, že taky tolik jich odjede pak zpátky do dětských domovů, že se tady nějaké nezatoulá. Ony to tady mají fakt rády, hrozně si to užívají a tentokrát konečně vyšlo fakt super počasí. Takže si užijí i vodní svět a všechno to cachtání ve vodě, na to se moc těší. Protože někdy jsme neměli štěstí a bylo třeba pod mrakem a nebo dokonce jednou pršelo. Ale ony si to využijí nebo si to užijí i tak. Takže já z toho mám obrovskou radost a chtěla bych moc poděkovat Mirákulu, protože pan Antoš jako majitel Mirákula dává vždycky vstupné pro všechny děti z dětských domovů zadarmo a vlastně spoluorganizuje s námi pak ten doprovodný program. A samozřejmě všechno ostatní, takže já za to moc děkuji, té spolupráce se nesmírně vážím,” řekla Petra Pecková (STAN), hejtmanka Středočeského kraje.

"Tak dneska hlavně vyšlo počasí. Řekl bych, že buďto ty děti hodně vyrostly a nebo je jich tady víc, je to nějaký celý plnější. Myslím si, že už se jedná o devátý ročník. Tak jsme hrozně rádi, že i paní hejtmanka v tom pokračuje, já sám osobně mám k dětským domovům nějaký vztah, nechci říkat, ale jsem rád, že ta akce už má devátý ročník a řekl bych, že každý rok je lepší a lepší,” řekl Jiří Antoš, majitel parku Mirakulum.

Park Mirakulum je v podstatě takové obří dětské hřiště, kde se děti ocitnou v dobrodružném světě, kde je to samá prolézačka, skluzavka, trampolína nebo houpačka a nechybí zde ani vodní radovánky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy Středočeský kraj


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu