Levné knihy mají nový obchod ve Vodičkově ulici

  • 4. června 2018,
  • 18:27

Říká se, že každý čtenář má svou knihovnu nebo oblíbené knihkupectví. Nový obchod Levné knihy ve Vodičkově ulici si určitě najde své pravidelné návštěvníky, protože výběr kvalitní domácí i zahraniční literatury je tu opravdu velký.

Reklama

Nová a zatím největší prodejna knih, která se jmenuje Levné knihy, byla otevřena ve Vodičkově ulici. Vybere si tu opravdu každý a navíc ještě ušetří.

"Zákazníci by zde mohli ocenit především vynikající dostupnost. Poslední dobou se mladí lidé začínají vracet zase ke klasice. Proto se i my v Levných knihách soustředíme na díla převážně české klasiky. Nedávno u nás vyšla třeba kniha Karolíny Světlé Kříž u potoka, nebo od Ivana Olbrachta Nikola Šohaj loupežník," řekla Vendula Andrejová, manažerka marketingu.

Prodejna Levné knihy je dvoupodlažní a rozkládá se téměř na 600 metrech čtverečních. Ve svém suterénu skrývá opravdové knižní lahůdky pro nejmenší, od klasiky až po moderní pohádky nebo dětské kuchařky. Jsou tu ale také hračky a bytové dekorativní doplňky.

"Máme především knihy všech žánrů, všechny druhy, ať jsou to detektivky, encyklopedie, dětské knihy. Když si chcete dát pauzu s dítětem, můžete se podívat na film, máme DVD jak dětská, tak dospělá. Máme CD a také papírnictví," řekl Jan Burock, vedoucí pobočky. 

Každý týden jsou tu k dostání také knižní novinky různých žánrů.

"Momentálně nám chodí hodně detektivky, třeba Chris Carter, což je momentálně jeden z nejoblíbenějších autorů v tom žánru. Necháváme si dělat i klasiku, vychází nám celá kolekce Shakespeara, což je 12 knih, Karel Čapek. V posledních dnech zemřel Philip Roth ve věku 85 let, od něj máme několik knih, nejnovější je Americká idyla. Máme i knihu vyloženě o jeho životě, kterou vydala jeho žena," řekl Jan Burock.

Obchod Levné knihy ve Vodičkově ulici má otevřeno celý týden a jeho prodavači vám s výběrem vhodného titulu vždy ochotně poradí.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu