Cloud 9 Sky Bar & Lounge zahájil sezónu

  • 11. června 2019,
  • 17:11

Cloud 9 Sky Bar & Lounge na střeše hotelu Hilton Prague oficiálně zahájil letní sezónu. Na terasách baru mohou návštěvníci ochutnat skvělé koktejly doplněné lahodným jídlem.

Reklama

Slunce svítí, teploty rostou, je čas na pořádný večírek. Tým Cloud 9 Sky Bar & Lounge na střeše hotelu Hilton Prague uspořádal každoroční party na oslavu příchodu léta, kde oficiálně otevřel terasy baru.

"Cloud 9 Sky Bar & Lounge je první skutečný sky bar v Praze. Také patří mezi ty nejlepší. Nachází se 40 metrů nad hladinou Vltavy a nabízí nádherný výhled nejen zevnitř, také z venkovních teras," řekla Yulia Klimenko, Marketing & PR koordinátorka hotelu Hilton Prague.

Neopakovatelnou atmosféru podtrhli kreativní koktejly doplněné lahodným jídlem.

"Koktejl, který nám dělá největší reklamu, je koktejl Charisma, který byl vymyšlený v roce 2008, co jsme ten bar otevírali. Takže tento rok slavíme 11 let. Také máme nabídku z grilu. Oblíbený je sladký burger, který se vrací už asi potřetí nebo počtvrté. A máme teď nově pita chléb s kuřecím masem nebo také vegetariáni si mohou pochutnat na pita chlebu s halloumi," řekla Yulia Klimenko.

Nejlepší z drinků si hosté mohou vychutnat i během speciálního nedělního brunche, kde je nabízena neomezená konzumace.

"Ty nejlepší koktejly z nabídky, co máme za posledních 10 let, jsou mezi 16:00 a 18:00 bez omezení," řekla Yulia Klimenko.

"Mně velice chutnají ty drinky. Jsou opravdu vynikající. Vždy tady mají super akce a moc mě zaujal nedělní brunch, který je vlastně každou neděli a jsou tam bezedné drinky, což je něco pro mě," řekl Matt Pardus, zpěvák.

Ke skvělé atmosféře přispěla živá saxofonová hudba.

"Určitě nás sledujte na Facebooku a Instagramu pod profilem @cloud9prague. Tam můžete najít krásnou upoutávku na to, co vás čeká při další návštěvě Cloud 9," řekla Yulia Klimenko.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu