• Načítám...
>

Nový agility park v Řepích

  • 15. října 2024,
  • 13:16,
  • PRAHA 17,
  • Dominika Čompová

Pejskaři v Řepích se mohou radovat! Na louce před radnicí mají k dispozici nové agility hřiště, které bylo slavnostně otevřeno letos v září. Hřiště poskytuje ideální prostor pro trénink psů, jejich socializaci i společné setkávání s dalšími majiteli. Ať už jde o profesionální výcvik nebo jen zábavu.

Reklama

Od září mohou v Řepích majitelé se svými psy využívat hřiště plné překážek, tunelů a skoků, které jsou vhodné pro psy všech velikostí a dovedností. Park byl otevřen za přítomnosti trenérů a odborníků na psí výcvik, kteří ukázali, jak hřiště správně používat.

"Měli jsme pocit, že obyvatelé městské části tady nemají dostatečné vyžití s pejsky, tak jsme vybudovali agility park," řekla Alena Kopejtková (ODS) - starostka MČ Praha 17.

Dnes už se zde pravidelně schází pejskaři z širokého okolí, aby svým čtyřnohým přátelům dopřáli zábavný a zdravý pohyb.

"Má velkou návštěvnost, za což jsme moc rádi," řekla Alena Kopejtková (ODS) - starostka MČ Praha 17.

Příštím rokem je dokonce v plánu Psí den, který se bude každoročně opakovat. Pejsci mají k dispozici rozmanité překážky. 

"Je tady osm druhu překážek. Mezi nimi například áčko, slalom, kladina, tunel a další," řekla Alena Kopejtková (ODS) - starostka MČ Praha 17.

Návštěvníci jsou nadšení a park se tak stal novým hitem mezi místními pejskaři.

"Líbí se nám tady moc, chodíme sem rádi. Hlavně tady s tou menší, ta se tady učí. Meginka, ta naše starší, to umí a je to hezké si to tady všechno proběhnout. Je to trošku náročnější pro ty pejsky někdy, ale myslím si, že je to tady super nová věc," řekla Agatha Salabová - návštěvnice agility parku.

Nové agility hřiště v Řepích si rychle našlo své příznivce. Je to skvělé místo pro všechny, kdo chtějí svým psům dopřát něco víc, než jen běžné venčení. Ať už jde o zlepšení fyzické kondice psů nebo o rozvoj jejich dovedností, agility park přináší mnoho zábavy a prostoru pro setkávání psích milovníků. Místní už vědí, kam se vypravit, když chtějí aktivně trávit čas se svými mazlíčky. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu