• Načítám...
>

Park Lannova patří kultuře

  • 3. září 2020,
  • 21:15,
  • PRAHA 1,
  • Lukáš Kubát

Park Lannova patří po tři čtvrtky za sebou kultuře. Koná se tu totiž Petrské hudební léto. Program je připraven pro celou rodinu. Nechybí výtvarná dílna, divadlo pro děti nebo koncerty kapel. Poslední díl Petrského hudebního léta se uskuteční ve čtvrtek 10. září.

Reklama

Park Lannova v Praze 1 byl plný dětí i dospělých. Už podeváté se tu koná Petrské hudební léto.

"Postupem času se akce vyvíjela, až se dostala do tohoto stádia, kdy zde děti, rodiče i prarodiče mohou cvičit, malovat, podívat se na pohádku. Poté jim zahraje kapela. Z hudební akce se tak stala akce pro celou rodinu," uvedl Otakar Pištora, pořadatel.

Výtvarnou dílnu pro děti vedla Radka Kratochvílová.

"Máme tu dnes pro děti připraveny tištěné pohádky. Jsou to obří razítka. Děti si vyberou to, které se jim líbí nejvíce. Pak si společně zkoušíme pohádky pojmenovat. Určitě zde najdete Karkulku, vlka, hluboký les, a také třeba i zbojníky," popsala Radka Kratochvílová, vedoucí výtvarné dílny.

Do Parku Lannova dorazily za krásného slunečného počasí desítky rodin. Nejmenší návštěvníci tancovali, malovali nebo se třeba těšili na pohádku.

"Já se těším hodně a líbí se mi tady."

"Zkusila jsem si razítka a líbí se mi všechno."

"Já se nejvíce těším na pohádku."

"Mě to tady bavilo.A zaujalo mě, že do razítek můžeme dát hodně barev."

Deváté Petrské hudební léto bude pokračovat ve čtvrtek 10 září. Kromě výtvarné dílny a divadla pro děti je připravený i koncert skupiny Vrať se do hrobu.

Praha 1 pořádá Petrské hudební léto s přidruženými spolky. Se Sdružením výtvarníků Karlova mostu, Nadací Srdce sportu nebo Spolkem přátel Petrské čtvrti.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu