• Načítám...
>

Divadlo Metro nabízí inscenaci Dnes večer ovuluji

  • 9. prosince 2022,
  • 13:47,
  • PRAHA 1,
  • Veronika Kuželková

Dnes večer ovuluji. To říká na prknech Divadla Metro herečka Iva Pazderková v příběhu ženy, která touží po dítěti. Diváci se mohou těšit na emotivně úsměvné, nikoli však bulvární představení jedné herečky aneb příběh ženy, která chtěla dítě. A to vše pod režijním vedením Pavla Šimáka.

Reklama

One woman show divadelního formátu Dnes večer ovuluji v překladu Jaromíra Janečka a v dramaturgickém vedení Petra Vydry je líčení chvílemi neuvěřitelně komických situací i záchvatů zoufalství a beznaděje Kláry - svobodné, nezávislé moderní ženy. Ta vtáhne diváky do děje matky aspirantky. Návštěvy gynekologů, čekáren specialistů, svérázných rad kamarádek, euforie z prvních pokusů početí i zklamání z prvních neúspěchů. I přes četné chvíle posměchu, beznaděje a zklamání nachází sílu vytrvat. 

"Ve chvíli, kdy chcete mít dítě, jsou na to potřeba většinou dva.  Je to krásné představení francouzské autorky napsané podle jejího životního příběhu, kdy se zoufale s manželem snažila otěhotnět. A ona to pojala nesmírně vtipnou formou, i když kapesníčky jsou také potřeba," řekla Iva Pazderková, herečka.

"Je to monodrama a představení, kde hraji osm až deset rolí. Já jsem to teď rychle nedokázala spočítat. A stojí to za to. Máme na to hrozně hezké reakce a myslím si, že je to něco, co jinde neuvidíte," řekla Iva Pazderková, herečka.

Kdy se můžete přijít na inscenaci ze života podívat, najdete na webových stránkách Divadla Metro.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu