• Načítám...
>

Divadlo Metro zve na představení Už tě mám dost

  • 27. února 2023,
  • 19:58,
  • PRAHA 1,
  • Ondřej Švec

Chcete zažít tu pravou krizi středního věku po anglicku? V Divadle Metro v představení "Už tě mám dost" vám jí naservírují se vším všudy a to včetně hvězdného hereckého obsazení. V hlavní roli exceluje Saša Rašilov, který si zahrál po boku své manželky Lídy. V dalších rolích se objeví Martin Písařík nebo Martin Kraus, Miloslav Mejzlík, Milan Peroutka a Denisa Nesvačilová. Hru pak zdobí vtipné dialogy a situační gagy, což je také důvod, proč je hra s velkým úspěchem uváděná po celém světě.

Reklama

Manželství Lindy a George se po sedmnácti letech ocitlo v krizi. George sice prázdnost soužití na rozdíl od Lindy nevnímá, nakonec je ale nucen podívat se pravdě do očí a pokusit se zachránit vztah poněkud riskantním krokem. Tak by se dal v krátkosti shrnout děj úspěšné komedie Divadla Metro "Už tě mám dost", ve které exceluje Saša Rašilov společně s jeho skutečnou manželkou Lídou.

"Já si myslím, že možná nejzásadnější zpráva je, kterou lze z toho představení vyčíst a odnést si, že taková pěkná manželská krize po 17 letech se dá nakonec přežít s humorem a může to vše šťastně a vesele dopadnout," řekl Saša Rašilov - herec.

V roli Georgova otce se objevil Miloslav Mejzlík, který Sašovi Rašilovovi hrál otce už několikrát, například v řadě televizních seriálů, takže v podstatě jen oprášili to, co už dobře znají. 

"Tady hraji takového tatínka, který špatně slyší, trochu zapomíná, takže to už odpovídá mému věku. Hraji to rád," řekl Miloslav Mejzlík - herec.

Úlohu nejlepšího Georgova kamaráda a zároveň velkého proutníka si střihl Martin Písařík, který se v roli střídá s Martinem Krausem.

"Já jsem takový, že nasávám energii těch kolegů, takže během zkoušení jsem měl trochu problém, že jsem začal hrát spíše Martina než tu roli a teď je vlastně dobře, že se nevidíme a každý si to děláme po svém. Myslím si, že on také umí být ten floutek, já to mám zase trošku jinak a myslím si, že každý to děláme tak nějak za sebe," řekl Martin Písařík - herec.

Hra vznikla pod režijním vedením Antonína Procházky, kterému se opět do herců a představení povedlo vlít potřebnou dávku komediální chemie.

"Tonda je strašně inspirativní člověk a skutečně mistr komedie, takže jsem se určitě strašně moc přiučila," řekla Lída Rašilovová - herečka.

Tak co myslíte, najdou k sobě zase Linda s Georgem cestu a probudí v sobě opět vzájemnou lásku a vášeň a nebo si půjde každý po svém? Odpověď vám přinese komediální hra "Už tě mám dost". Více na stránkách www.divadlometro.cz.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu