• Načítám...
>

V Malostranské besedě se konal Hasičský bál

  • 19. března 2023,
  • 20:11,
  • PRAHA 1,
  • Kristýna Svobodová

Dobrovolní hasiči z Prahy 1 si i v letošním roce užili tradiční zábavu. Tou je hasičský bál, který se opět uskutečnil v Malostranské besedě a naše kamery u toho ani tentokrát nechyběly.

Reklama

Reprezentativní prostory Malostranské besedy hostily tradiční zábavu. Konal se tady totiž už jedenáctý ples dobrovolných hasičů z Prahy 1. Letos s podnázvem Možná přijde i kouzelník.

,,Na co se můžete těšit - hudba a tanec, to patří k hasičskému bálu, hoří má panenko, to je klasika, máme tady vynikající tombolu, na které samozřejmě nechybí hasičská tlačenka, jak má být a když se rozhlédnete kolem, je tady mnoho hasičů a jejich známých," řekl Vladimír Krištof - starosta Sboru dobrovolných hasičů v Praze 1.

,,Je to super akce a jsem rád, že tady můžu být, je to moc hezké," řekl jeden z účastníků bálu.

,,Je tady parta skvělých lidí a jsou tady i hezky oblečení chlapi, když se otočíte, tak myslím, že uniforma jim sluší," řekl jeden s hasičů.

,,Těším se na tombolu a hrají hezky, takže se mi tady líbí," sdělila další z účastnic.

Na hasičském bále v Malostranské besedě nechyběla tombola a k poslechu i tanci zahrála jazzová kapela Evergreen. Kromě dobrovolných hasičů a jejich přátel pak na akci dorazili také zástupci radnice Prahy 1.

,,Hasiči pro Prahu 1 samozřejmě znamenají velmi mnoho. Je to zaprvé spolek, který organizuje velkou spoustu věcí, společenské záležitosti, jako třeba tenhle ples, ale jsou to také dobrovolní hasiči, kteří jsou skutečně zapojeni do integrovaného záchranného systému a dnes už jsou jeho nedílnou součástí a jsou velmi vítáni a velmi ceněni v rámci celého města," řekla starostka městské části Praha 1 Terezie Radoměřská (TOP 09).

Dobrovolní hasiči z Prahy 1 mají na starosti například protipovodňovou ochranu paláce Žofín, který se nachází na Slovanském ostrově. Mimo to ale také například v Loretánské zahradě každoročně pořádají příměstský tábor pro děti.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu