• Načítám...
>

V Praze 1 zněla i toto léto hudba a dětský smích

  • 28. srpna 2024,
  • 18:44,
  • PRAHA 1,
  • Lucija Veselá

I tento rok se v Tyršově domě na Praze 1 konaly tradiční hudební příměstské tábory pod vedením hudební lektorky a harmonikářky Lucie Evy Doušové za podpory městské části Prahy 1.

Reklama

Právě se nacházíme v Tyršově domě na Malé Straně, kde se konají tradiční příměstské hudební tábory za podpory městské části Prahy 1. Tábory vede hudební lektorka a harmonikářka Lucie Eva Doušová.

„Začala jsem před čtyřmi lety. Máme takové ranní rituály, kdy se sejdeme v parku na Kampě, přivítáme se se šamanským bubnem, popřejeme si hezký den, zacvičíme si jógu a pak jdeme do Tyršova domu, kde mají děti hudební aktivity a s kolegyní výtvarné. Společně si uvaříme oběd a odpoledne chodíme ven, když je hezké počasí, jezdíme třeba na Pohořelec. Děti jsou tu rády, za což jsem také šťastná a když jsou spokojené děti, tak jsou spokojení rodiče, takže to funguje skvěle," řekla hudební lektorka a harmonikářka Lucie Eva Doušová.

Děti se zde věnují nejen hře na hudební nástroje, ale také třeba i správnému dýchání. Na pražské Kampě cvičí dokonce i jógu.

anketa

Holčička: „Bavilo mě nejvíc asi jak tady hrajeme s těmi instrumenty, jóga mě tady baví a baví mě prostě ty výlety, které tady děláme."

Chlapeček: „Jak jsme tady právě cvičili jógu a včera jsme hledali i poklad."

Holčička: „Třeba jsem se naučila pracovat se svojí trémou, když mám koncerty."

Informace o volných termínech na hudební příměstské tábory přidává Lucie na své webové stránky v průběhu března. Tak je nezapomeňte sledovat.

Nejen tato skupinka dětí bude na letošní tábor s radostí ještě dlouho vzpomínat. 

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu