• Načítám...
>

Tónotéka podporuje dobré věci

  • 19. dubna 2018,
  • 17:26,
  • PRAHA 1,
  • Lukáš Kubát

Malostranská beseda tentokrát patřila benefičnímu koncertu. Tónotéka je název benefičního večera, který podporuje dobré věci. Tentokrát peníze vybírali na projekt etické výchovy ve školách.

Reklama

Už počtvrté patřila Malostranská beseda Tónotéce. 

„Tónotéka je benefiční koncert, který dělá radost a předává ji dál, protože sdílená radost je mnohem hezčí a veselejší a má mnohem větší smysl. Tentokrát podporujeme organizaci Etická výchova, konkrétně projekt Adopce školy pro etickou výchovu,“ řekla Anna Beránková, zpěvačka a organizátorka Tónotéky.

„Nabízíme školení pedagogů, a to jak celých sboroven, tak jednotlivců. Dáváme k dispozici také materiály, které jsou pro podporu etické výchovy. To jsou metodiky, učebnice, pracovní listy a audiovizuální pomůcky, které napomáhají rozvíjet diskuzi se žáky na různá témata a pro různé věkové kategorie,“ řekla Hana Martináková, zástupce ředitele společnosti Etická výchova. 

Výtěžek z celé benefice poputuje do základní školy Škvorec, kde mají s Etickou výchovou už své zkušenosti a chtěli by ve výuce etiky nadále pokračovat. Návštěvníci koncertu mohli pomoci i tím, že si koupili některý z originálních kousků módní značky Deedivine. 

„Sukně na míru, motýlky, kapesníčky, mašle do vlasů a podobně. S Tónotékou máme společné to, že se snažíme pomáhat, dělat tu módu trochu s tím přesahem, tím pádem jsme našili limitovanou edici, kterou prodáváme, a výtěžek z toho jde na Etickou výchovu,“ řekla Denisa Dědičová, zakladatelka Deedivine. 

Celým večerem provázela dvojice moderátorek – Tereza Tobiášová a Barbora Hlaváčková.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu