• Načítám...
>

Koktejl party přilákala obyvatele Prahy 1

  • 10. srpna 2018,
  • 9:25,
  • PRAHA 1,
  • Jaroslav Šetlík

Další sousedské setkání uspořádala pro své obyvatele radnice Prahy 1. Tradiční Čaj o sedmé nebo Vostrý kafe tak vystřídala Koktejl party s doprovodným programem, hudbou a výstavou obrazů.

Reklama

Ani v těchto letních měsících nepřišli obyvatelé Prahy 1 o tradiční sousedské setkání. A tak Čaj o sedmé a Vostrý kafe vystřídala Koktejl party. 

"Praha 1 celoročně tradičně pořádá pro dámy a pány buď Vostrý kafe nebo Čaj o sedmé. Vzhledem k té letní přestávce jsme se rozhodli, protože je tady mnoho lidí, kteří na Praze 1 zůstávají a chtěli by se bavit, že uděláme dnešní podvečer," řekl Oldřich Lomecký, starosta MČ Praha 1.

Praha 1 pro své hosty připravila bohatý program, a tak kdo přišel, ten neměl šanci se nudit. 

"Bude nám tady hrát Dan Barták, bude tady ukázka výroby různých koktejlů, většinou nealkoholických. Budou tady ale samozřejmě i jiná zábavná čísla. Myslím si, že je tady takový eskamotér a kouzelník, takže si myslím, že lidé se budou bavit. Slouží to k tomu, abychom si trochu během toho léta také odpočinuli a připravili se, že od září zase pojedeme naplno," řekl Oldřich Lomecký.

K letní party neodmyslitelně patří také letní drinky. Jaké se v Praze 1 pili nejvíce? 

"Určitě mojito a nealko mojito. Limetka, třtinový cukr, máta, led nebo tříšť, v alkoholickém Havana, v nealkoholickém jen zalít sodou. Já mám radši jen přírodní, takže žádný sirup, jen tyto ingredience a promíchat, aby se spojily chutě," řekl Milan Bukovský, barman. 

Díky akci si tak mohli obyvatelé Prahy 1 zpříjemnit letní podvečer v prostorách Galerie 1, a to nejen koktejly, ale také podívanou na vystavené obrazy Kamila Lhotáka.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu