• Načítám...
>

Setkání s kulturou se neslo v rytmech klasiky

  • 18. října 2018,
  • 23:21,
  • PRAHA 1,
  • Kristýna Svobodová

Vedení Prahy 1 opět hostilo seniory z této městské části na dalším Setkání s kulturou v Malostranské besedě. Akce byla tentokrát zaměřená na vážnou hudbu.

Reklama

V Malostranské besedě uspořádala Městská část Praha 1 další z pravidelných setkání pro své seniory. Tentokrát bylo připraveno hudební uskupení Two Voices, které představilo vážnou hudbu s odlehčenými texty.

"Two Voices je těleso, které netradičně interpretuje klasickou hudbu, protože k původně instrumentálním skladbám dělám texty a většinou jsou do legrace," řekla Jana Rychterová, kapelnice Two Voices.

Návštěvníci si tak mohli poslechnout humorně laděné písně třeba o krádežích, o jídle, ale třeba i o sněžných pluzích nebo o cestování s navigací.

anketa

"Cílem té akce je nabídnout našim seniorům nějaký zajímavý kulturní zážitek, ale také možnost setkávat se mezi sebou a umožnit ten společenský život," řekl Filip Kračman, radní MČ Praha 1.

Odpolední setkání s kulturou, které organizuje radnice Prahy 1, je už pro seniory této městské části tradiční akcí. Příště, tedy 21. listopadu, bude Malostranská beseda hostit swingovou kapelu městské policie.

Reklama

Mohlo by Vás zajímat


Nejnovější zprávy PRAHA


Dnešní premiéry

Nejčtenější zprávy

Reklama

PR články

Více PR článků
Zavřít reklamu